• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar yardım sizce nasıl

etek ucunu değiştirmeden bi hale sokabilirsen daha hoş olur gibime geliyo
sorun sadece katların fazla abartılı olması balon balon olunca beğenmiyorum ben de

dikecek kişiylede görüştüm alt kısımlar gibi olsa çok sade olacak bu sefer dedi ama yinede sen bilirsin dedi bide bunu gösterdim gayet şık olmuş uyumlu olmuş dedi ama seçim sein tabiki yinede dedi teşekkür ederim fikir için ama yine:)

ama senin kombine yaptığın model de çok hoş olmuş gerçekten zarif sade ve güzel
yeni gördüm eski mesajlara bakmamıştım :)))

kızlar çok teşekkür ederim diktirmeye başladım gelinliğimi inş gördüğüm şekilde olur hepinizi ayrı ayrı öptümŞeniz

ya kızlar kafamı karıştırdınız bende topik açtım beğendiğim üstü gösterdim size hani
image-EE39_4A24BFA0.jpg
[/url][/IMG]
bu model bende zayıfım 36 beden minyonum straptez kötümü durur sizce :(

kızlar sizce nasıl bu model üst kısmı çok beğendim ama altı pek hoşuma gitmedi başka nasıl bişey olabilir alt için fikirlerinize ihtiyacım var:bbo:

evet üstü çok hoş gerçekten ama altı benimde hoşuma gitmedi. çok güzel modeller var. hazırlarda var çok güzel gezip bakmanı öneririm a.s.

ya kızlar kafamı karıştırdınız bende topik açtım beğendiğim üstü gösterdim size hani
image-EE39_4A24BFA0.jpg
[/url][/IMG]
bu model bende zayıfım 36 beden minyonum straptez kötümü durur sizce :(

bu çok güzel bir üst bayıldım ama eğer düğün yapacaksan straplez önermem çünkü hep oynarken çekiştirmek zorunda kalacaksın.

Back