• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kızlar yardım! Siyah nokta diye sıktım Kahverengi lekeler oluştu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ezoben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
107
0
26
Amasya
kızlar 5 gün önce yüzümde siyah nokta olarak gördüğüm yerleri sıktım 2 gün sonra bi baktım sıktığım yerler ben gibi kahverengileşmiş hem de dört tane varmı benim gibi böyle bi sorun yaşayıp çaresini bulan?...

kızlar 5 gün önce yüzümde siyah nokta olarak gördüğüm yerleri sıktım 2 gün sonra bi baktım sıktığım yerler ben gibi kahverengileşmiş hem de dört tane varmı benim gibi böyle bi sorun yaşayıp çaresini bulan?...

mikrop kapmış olmasın bi cildiyeye git...renk değiştirmiş çünki...
yok eğer böyle bişey değilse garnier yüz temizleme jeli var öok güzel ...
onu düzenli kullan ...

mikrop kapmış olmasın bi cildiyeye git...renk değiştirmiş çünki...
yok eğer böyle bişey değilse garnier yüz temizleme jeli var öok güzel ...
onu düzenli kullan ...

mikrop kaptığımı sanmıyorum niveanın yùz temizleme jelini kullanıyorum onun pek faydasını görmüyorum garnierın görür müyüm acaba

mikrop kaptığımı sanmıyorum niveanın yùz temizleme jelini kullanıyorum onun pek faydasını görmüyorum garnierın görür müyüm acaba

niveayı bende kullandım hiç bi etkisini görmedim...
sonra watsons ta görevli kız garnieri tavsiye etti....
hiç bi etki beklemiyodum ama iyi çıktı...
serin serin hissediyosun yüzünü temizlerken...
bide banyodan sonra ben sürmedim yüzüme tahriş olmasın die..
sendeki etki nasıl bilmem ama siyah nokta die bi derdim kalmadı...makyaj artığı felan hikaye artık benim için...

niveayı bende kullandım hiç bi etkisini görmedim...
sonra watsons ta görevli kız garnieri tavsiye etti....
hiç bi etki beklemiyodum ama iyi çıktı...
serin serin hissediyosun yüzünü temizlerken...
bide banyodan sonra ben sürmedim yüzüme tahriş olmasın die..
sendeki etki nasıl bilmem ama siyah nokta die bi derdim kalmadı...makyaj artığı felan hikaye artık benim için...

inşl bu lekelerden de kurtulurum zaten yüzümde yeterince ben var bu lekelerden kurtulamazsam bittim ben:(((

Sebamedin yüz temizleme jelini de bi dene istersen ben memnunum. Bu arada lekelerin iyice kendine yer edinmeden elma sirkesi ve soğan suyunu vakit kaybetmeden uygula derim. Bende burada okumuştum gerçekten işe yarıyor.

Sebamedin yüz temizleme jelini de bi dene istersen ben memnunum. Bu arada lekelerin iyice kendine yer edinmeden elma sirkesi ve soğan suyunu vakit kaybetmeden uygula derim. Bende burada okumuştum gerçekten işe yarıyor.

aslında lekelerinden kurtulan varmış dediğin gibi zaman kaybetmeden denemek lazım belki faydasını görürüm

Geçti mı lekelerin ? Ben de aynı sorunu yaşamıştım. Tırnağınla sıktıgnda oluyo. Ben iyice yara yapmıştım. Ve lekeler büyüdü. Sonra garnier in exto fırça diye çok güzel bi ürünü var. Düzenli olarak onu kullandım. Ve yüzümü yıkadıktan sonra hep bepanthen sürdüm. Gerçekten kısa zamanda toparlandı cildim. sadece küçük bi leke kaldı. Ama onunla çok oynamıştım. onun dışında hiçbişey kalmadı.

Back
X