Kızlar yardım regl mi olcam acaba

laviderler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2024
23
5
21
Kızlar selam Haziran ayında başlarında beraberligim oldu haziran ayında reglm bittiğinde olmuştu, temmuzun 10 da regl oldum son reglm az kanamali ve kısa sürmüştü temmuzdaki reglmda öyle geçti şuan regl olmayı bekliyorum fakat göğsümde ağrı var dokununca bastırınca ağrı oluyor norlmalde olmaz göğüs ağrım hassasiyetin hatırladığım bildiğim kadarıyla emin değilim , ariyetten regl sancısı gibi ağrı vuruyor arada hissettiren cinsten Haziran ayından beri her hafta 2 tane vs testler yaptım hepsi negatifti en son 3 ünde yaptım negatifti , sizce reglm mi olucam yoksa hamilemiyim ?

Kızlar selam Haziran ayında başlarında beraberligim oldu haziran ayında reglm bittiğinde olmuştu, temmuzun 10 da regl oldum son reglm az kanamali ve kısa sürmüştü temmuzdaki reglmda öyle geçti şuan regl olmayı bekliyorum fakat göğsümde ağrı var dokununca bastırınca ağrı oluyor norlmalde olmaz göğüs ağrım hassasiyetin hatırladığım bildiğim kadarıyla emin değilim , ariyetten regl sancısı gibi ağrı vuruyor arada hissettiren cinsten Haziran ayından beri her hafta 2 tane vs testler yaptım hepsi negatifti en son 3 ünde yaptım negatifti , sizce reglm mi olucam yoksa hamilemiyim ?
Regl görmüşsün kısa veya uzun az yoğun olabilir stres etken hamile değilsin

1.5 ay oldu yani gebelik olsaydi kaset testlerde pozitif olurdu diyorum zaten ama negatif ondan yana rahatım şuan ama insan tedirgin oluyor malum ama asıl benim kafama takılan şey şu norlmalde göğüs hassasiyetim olmaz regl sancısı regl olmadan 1 hafta öncesinden başlar benim ağrıdan yana sorun yok ama göğüs ağrısı var yani bu durum agrisi olmayan birinin birden ağrısı olabilmesi norlmalmi? Bide ben bunu o süreçte çok taktım kafaya o yüzden sürekli kusma isteği hamile gibi hissetme durumu olmuştu stres kafayı takmaktan ama şuan iyim yani takmadigim icin fikriniz nedir göğüs hassasiyeti hakkında

Regl görmüşsün kısa veya uzun az yoğun olabilir stres etken hamile değilsin
norlmalde göğüs hassasiyetim olmaz regl sancısı regl olmadan 1 hafta öncesinden başlar benim ağrıdan yana sorun yok ama göğüs ağrısı var yani bu durum agrisi olmayan birinin birden ağrısı olabilmesi norlmalmi?

norlmalde göğüs hassasiyetim olmaz regl sancısı regl olmadan 1 hafta öncesinden başlar benim ağrıdan yana sorun yok ama göğüs ağrısı var yani bu durum agrisi olmayan birinin birden ağrısı olabilmesi norlmalmi?
Valla bakarken benimde olmazdı ama evlendikten sonra basladi hatta damarlar bile çıkıyor regl yakın hazirandan bu yana hamile kalsın nerdeyse 9 haftalık bir bebek gözükmesi lazım yani teste hamilelik yok bence olabilir vücudumuzmuzu önceden dinlemeyiz ama birşeyler istersek veya olacaklardan korktumux zaman kendimizi dinleriz bu seferde AA bu yoktu şimdi var diyebiliriz yani bence gebelik yok için rahat edecekse kan ver

Valla bakarken benimde olmazdı ama evlendikten sonra basladi hatta damarlar bile çıkıyor regl yakın hazirandan bu yana hamile kalsın nerdeyse 9 haftalık bir bebek gözükmesi lazım yani teste hamilelik yok bence olabilir vücudumuzmuzu önceden dinlemeyiz ama birşeyler istersek veya olacaklardan korktumux zaman kendimizi dinleriz bu seferde AA bu yoktu şimdi var diyebiliriz yani bence gebelik yok için rahat edecekse kan ver
Gebelik yanından sorun yok içim rahat bı arkadaşıma sordum az önce o regl zamani göğüs ağrısı çeken biri hafif dokununca hafif bastirinca dayanılmaz ağrı oluyormus ben dokununca ve ya hafif bastırınca ağrı cekmiyorum ama baya bastırınca ağrı oluyor büyük ihtimalle göğüs ağrım yok sanırsam , teşekkürler tekrardan

Evet vücudumuz biraz hassas insanız sonuçta ama çok dinleyincede insan bir sürü ihtimal olasılık geçirebiliyor iyi kötü ne yazık ki hiç bişeyimiz olmasa bile var sanariz çok dinleyince vücudu

Canım bir kan testi yaptır kesinleştir. Benim annem kardeşimin üzerine 3 ay adet görmüş bu yüzden hamile olduğunu anlamamış. Rabbim bir an önce bir bebiş nasip eder umarım 🙏

Canım bir kan testi yaptır kesinleştir. Benim annem kardeşimin üzerine 3 ay adet görmüş bu yüzden hamile olduğunu anlamamış. Rabbim bir an önce bir bebiş nasip eder umarım 🙏
Çok teşekkür ederim ama daha yeni evliyim çocuk için erken olduğunu düşünüyoruz şuanda o yüzden korunarak yaptık fakat olduysada rizkiyla ugurlulugu ile gelir yuvamiza velakin hamilelikte idrar testinde belli bı süre sonra zaten doğru sonuç cikmiyormu acaba benim bildiğim öyle çünkü , kan testi vakit bulursam yaptiricam inşallah

X