• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kizlar yardim!!perma yaptiricam

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cucu-pete

Sana Emanetiz Rabbim...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
8.441
29
156
- Yurtdışı
kizlar saclarim belimde,simsiyah,cok kalin telli ve cok gür...hafifta dogal dalgasi var...simdi permayi taktim kafama-tatlicadiarzu-,sizce nasil olur?yaptiranlarin fikirlerini alabilir miyim??

bu forumda bi arkadaş perma yaptırmş ne kadar pişman oldugunu anlatıyodu sen bilirsin yinede

sakıııın.perma saçı mahfediyo.ben kaynaklı saçıma yaptırmıştım kendi saçıma uyum sağlasın diye saç mahvoldu.gidip çıkarttırdım.aman yaptırma arkadaşım.gel lafımızı dinle

kizlar,almanyadaki kuaförüme cok güveniyorum,harika olur yapalim ama ince ince degil dedi,düsüneyim dedim.bu arada türkiyeye izine gittim ordaki kuaförüme sordum,saclarin cok kaliteli ben bu riski göze alamam dedi,bende almanyadakiler böyle böyle dedi dedim.almanyada kullanilan ilaclarla burdakileri kiyaslayamazsin,onlar serum seklinde koruyucularla yapiyorlar,yaptiracaksan oraya git dedi..simdi düsünmem gerek iste...

Yaa kızlar ben de su dalgası perma yaptıracağım yarın.Yaz başında düşünüyordum ama çok araştırdım internetten okudum ve caydım sonra fikrimden.Ama şimdi kuaförüme sordum ve yakışacağını saçlarımı da çok yıpratmayacağını söyledi.Gerçekten iyi bir kuafördür ve umarım dediği gibi yakışır.Bana şans dileyin=))

sakınnnnnnnnn..bnde su dalgası demiştim perma yaptı..berbat oldu saçım araları açıldı hep..çpk pişman oldum şimdi kestirdim tamamen gitti ama araları açıldı hep:((((((((((((((((((

bende yaptrdım ıkı defa hemde sacım yıprandı ama hoş oluyor
sacların cok uzunmus baskımı flnda zor oluyor ama sen bılırsn

perma mahvediyor saçları yakıyor perması geçtikten sonra elektrikli iğrenç bişe oluyor o halini göze alıcaksan yaptır arkadaşım yada sürekli yaptırcam diosan yaptır bu yüzden saçlarını kestirmk zorunda kalabilirsin..

perma mahvediyor saçları yakıyor perması geçtikten sonra elektrikli iğrenç bişe oluyor o halini göze alıcaksan yaptır arkadaşım yada sürekli yaptırcam diosan yaptır bu yüzden saçlarını kestirmk zorunda kalabilirsin..sengözlerimebaksanab

sakıııııııııııın bende iri perma dedim normal rerma yaptılar vee saçım her banyoda iki avuç dolusu saçım döküldü çok pişman oldum ve belime yaklaşmış olan saçlarımı kestirmek zorunda kaldım bende permalı saçı seviyorum ama birdaha asla yaptırmam

kizlar saclarim belimde,simsiyah,cok kalin telli ve cok gür...hafifta dogal dalgasi var...simdi permayi taktim kafama-tatlicadiarzu-,sizce nasil olur?yaptiranlarin fikirlerini alabilir miyim??

Sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. İki yıl önce yaptırmıştım. Saçlarım ne düz ne dalgalıydı benimde ama çok kaliteli bir saçım vardı. Kuaförüm bile yapmayalım dedi inat ettim ama kendim buldum. Saçlarımın görüntüsü zaten yakışmadı ikincisi saçımı çok yıprattı. Tamamen perması bitene kadar kestirdim düşün artık saçlarımdan oldum uzayacak diye 1 yıl bekledim daha yeni kendine geldi.

Malum biz kadınlar için ne kadar önemlidir saçlar bi kere daha söylüyorum sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:oklava:

ya bende bugün yaptırıcaktım kuaförümde ilaç bitmis=(yaptıramadım pazar günü gideceğim ama çok memnun olanlar da var kafam karıştı=(ben çok istiyorum yaptırmayı çok kişiye de sordum su dalgası normal perma gibi değil dediler ve bir de benim saçım doğal hiç bi işlem görmedi şimdiye kadar onun da etkisi olur büyük ihtimalle bakalım inşallah güzel olur

kuzenim yaptırdı,şuan memnun.yani yıpratma tabiki oluyor.bir de onun saçı hiç boya falan görmemişti birde düzdü.ilk başta kıvırcıkmış 1 hafta sonra dalgaya dönmüş.ve kalın yaptırdı o dalgasını.ama kuaförü herkese kalın dalga tutmaz dmeiş.ben de yaptırmak istiyorum ama benimde kafam karışık.saçlarım şuan en kısa olanı(önleri) kulak mememden 3-4cm aşağıda.ve de katlı.ama katlı daha iyi olur dedi kuzenim,daha doş duruyomuş:)

hiç tavsiye etmek saça uyguladıkları madde saçı mahvedio ve zaten hiç doğal durmuo arkadaşım yaptırdı uzadıkçada dipten çıkan saç komik duruo kuaförler bile permayı mantıklı bulmuo ama karar senin cnm a.s.

evet evet bende su dalgasına takmiş durumdayım fotorafını koyarsan cok sevinirim.resim eklemeyi anlatan bi konu vardı ama bulamıyorum cnm.

sizi dinlemeyen deli kafam gittim türkiyede kendi kuaförümede degil baska birine yaptirdim...
nasil pismanim anlatamam:(((
konusmaya gittim sadece,otur dedi,süper olcak dedi,katalogtan kivircik saclar gösterdi,yani bi sekilde kanima girdi yani..amaaan dedim deneyim...
deli iste,ne deniyorsun..sac bu!!!
pismanim kizlar,hemde coooookkkk mafoldumben

Back