Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi kızlar yardım luuutfeen.. ıkı dkcık okuyuverin..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

alanyalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
353
10
68
Antalya
ya arkadaslar eltım ın 7 aylık bı oglu var . 7 kılo . gunde 4 ker yıyo zorla maymunluk yaparak yedırıyoruzz.. zor oturuyo dr da mınyon tıplı dıyormus ozel dr bıle goturmusler oyle demıs cocuk guluyo eylenıyor fılan.. yenı yenı dönmeye basladı. sızce normal mı dıye soruyorrr... sızın fıkırlerınızı almak ıstedııııııııııık

ya arkadaslar eltım ın 7 aylık bı oglu var . 7 kılo . gunde 4 ker yıyo zorla maymunluk yaparak yedırıyoruzz.. zor oturuyo dr da mınyon tıplı dıyormus ozel dr bıle goturmusler oyle demıs cocuk guluyo eylenıyor fılan.. yenı yenı dönmeye basladı. sızce normal mı dıye soruyorrr... sızın fıkırlerınızı almak ıstedııııııııııık

Doktor; "minyon tipli" diyorsa bize laf düşer mi?:ssz:

Doktor bir sorun yok diyorsa normaldir o zaman 7 aylik bir bebek icin 7 kg normal degilmi cok mu zayif duruyor boyu nasil

boyu 67 cm . normal cocuk cılız degıl.. yanakları normal sısme bebek gıbı degıl

O zaman sorun etmeyin.Ben dogdugumda 1 kg anca ya var yada yokmusum parmak bebek gibi birsey:-) :-) :-) annem cok duzenli beslendigi halde kg almamisim olumlerden donmusum hayatta kalmam bile mucize yani.Simdi biraz kg aldik tabi:-) :-) :-)

Doktorlara ait 7 Aylık erkek-bebek çizelgesinde;

minimum değerler: 6000 g - 62 cm

maksimum değerler: 10250 g - 75 cm

Şeklindedir..

Dolayısıyla endişeye gerek yok.

Back