kizlar yardim lütfennn........

deryacox

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.006
0
42
kizlar benim 4 yasinda ve 2 yasinda 2 oglum var. ve büyük oglum hala emzik emiyor.birakmaya da hic niyeti yok.(ama cok emmiyor ,sadece uykusu geldigi zamam istiyor.)
ama ben emmesini istemiyorum artik. kücük oglumu emzikli gördükce daha da zor birakacak gibi. sizce nasil biraktirmaliyim ogluma emzigi. bir akil verin lütfen

kizlar benim 4 yasinda ve 2 yasinda 2 oglum var. ve büyük oglum hala emzik emiyor.birakmaya da hic niyeti yok.(ama cok emmiyor ,sadece uykusu geldigi zamam istiyor.)
ama ben emmesini istemiyorum artik. kücük oglumu emzikli gördükce daha da zor birakacak gibi. sizce nasil biraktirmaliyim ogluma emzigi. bir akil verin lütfen

ona byüdüğünü ve emziğii kardeşinn emiceğini anlatt byükmüş gbi davran fark yaşatrsan eğer başarılı olursun mesela emizk emmiyceksn ama artık bilgisyar oynayablrsn gbii vs..

canim biraktiracaksan ikisine birden biraktirman lazim kucugu emerken oda ister biraktiramazsin

çok zormuş bee.benim oğlum hiç almadı emzik.çok uğraştım ama almadı.iyiki almamış.

bence de her ikiside bırakmalı.hafif acı sürsen uclarına biraz ağzı yanarsa bırabilirler.

canımcım aslında sadece büyük oğlun için değil küçük afacan içinde bırakma kararı alman lazım ikiside aynı zamanda bırakırsa daha kolay olur diye düşünüyorum..

arkadaşım bencede ikisine birden bıraktır sen emziği.benim iki kızım var ikisinede iki yaşını doldurmadan bıraktırdım.küçük kızımda bi akşam emziği kaybettik.fırsat bu fırsat emziksiz uyutmaya karar verdim o gece çok zorlansamda o inat ben inat uyuttum.ama çok ağladı.senağlamaertesi günde biraz zorlandım daha sonra alıştı.biraz sıkıntı çektim ama sonunda ben galip geldim:hooray:

büyüğü biraz ayıplayarak utandırabilirsin koskoca erkek oldun ne derler die ayıpla biraz. birde emziklerin uçlarını hafifçe del hava gittiği için hoşuna gitmeyip kendisi bırakabilir ama bu sefer küçüğün emziğini alır bu yüzden onunkisinide delmelisin ben kızıma böle bıraktırdım ama yenisini almamalısınyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

X