- 14 Ağustos 2015
- 231
- 392
-
- Konu Sahibi ahlatagaci
O sorun tuz ile alakali degil buradaki arkadaslara suc atmayalim lutfen. Utinun uzerinseki isik sonmeden buhar dugmesine basmakla alakali. Tamirci 20 30tl ye hallediyor. :)
Aynen onu da yapacağım. Bu gece başıma geldi.. gece utu yaparken olanlar oldu.. ben de can havliyle buraya konu açtım belki bilen çıkar diye.. o saatte servis falan kapaliydie tabi.. Bugün bakacagimUcuz.bisey degilse servisini arayin yalilabilecek bisy varsa gonderirsiniz garantiye. biraz paraniz gider ama utu tamamen gitmez en azinda.
:) gecmis olsun mal canin yongasidir tabi umarim hallolur.Aynen onu da yapacağım. Bu gece başıma geldi.. gece utu yaparken olanlar oldu.. ben de can havliyle buraya konu açtım belki bilen çıkar diye.. o saatte servis falan kapaliydie tabi.. Bugün bakacagim
Akan su elektrik aksamina kadar gelince sigorta atiyor buyuk ihtimalle.Ben olsam söker bulurum .Tabanı yikayın.Tikanmadan olacağını sanmam .Prizde fazla kaldığı zaman şalterler atıyor. Su akitması da çıktı. Kazanli utu den buhar harici su akması kafamı karıştıran. Tuz tikadı sanırım gözenekleri.. dediğinizi yaptırayım ben bi arkadasa. Olmadı sonu servis tabi.. teşekkür ederim. Iyi sabahlar
Akan su elektrik aksamina kadar gelince sigorta atiyor buyuk ihtimalle.Ben olsam söker bulurum .Tabanı yikayın.Tikanmadan olacağını sanmam .
Garanti varsa hic uğrasmam gonderirim .
Garanti suresi dolmadi diye tahmin ediyorum ya da çok sık kullanmadigim için alalı çok olmadı diye hatırlıyorum ama faturaya baktım hiçbir yerde yok eve taşınırken kayboldu sanırım.
Söküp bulabilen hanimlara şapka çıkarırım. .Nerde bende o marifet... beceriksizligimden gidip o utuye bi dünya para vermiştim daha çabuk is görür diye..
Kullanım klavuzunda garanti belgesi varsa yeterlidirGaranti suresi dolmadi diye tahmin ediyorum ya da çok sık kullanmadigim için alalı çok olmadı diye hatırlıyorum ama faturaya baktım hiçbir yerde yok eve taşınırken kayboldu sanırım.
Nacizhane fikrimi söyleyeyim;
Ütüyü taktığınızda sigorta yada şalter hemen atmıyorsa ütü ile ilgili değil de aynı anda fazla akım çeken bişeyler varsa yükü kaldıramadığı için atıyordur.Hemen prize takar takmaz atsa ütüde yada kablosunda problem olur.
Şimdi ikinci mevzu su akıtma durumu ; suyu koyduğunuz haznenin içinde(daha önce ütü söktük eşimle oradan biliyorum) pistonlu tıpa gibi bişey var.Eğer buharsız ayar yaparsanız o tıpa suyun geçişini engelliyor.Belki o tıpa kısmı bozulmuştur.
Bu arada ütünüzü düşürdünüz mü hiç?
Alta sürülen tız vs akıtma yaptırmaz en babası kalitesiz teplon taban ise teflonu çizer.
Ütü içerinde bırakılan su tıkanma yapar.
Neyse ütüyü açamayacaksınız sanırım servise götürün en iyisi.
Ütünüz kazanlıymış.Üzgününüm dediklerim normal ütü içindi.Servise götürün başka çare yok.Takar takmaz atmiyor yarım saat sonra falan atıyor şalterler. Ve tv dahil tum cihazlari kapatip denedim yine aynisi oldu.. Utuyu de hiç düşürmedim. Öyle adi bir teflon da değil tabanı rowenta nin DG8980 modeli.. foto eklemeyi bilmediğim için netten ilk çıkan linki de ilistiriyorum görmeniz acisindan.. bir de şu haznesi ütünün alt kısmında kalıyor çekmece gibi çıkarıp suyu doldurup o şekilde kullanıyorum tak-çıkar tarzı bir aparat.
http://m.bilio.com/utu-c3175/rowenta/dg8980-p169717021/