• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlar yardım lütfen ...

ogelinbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
158
17
48
İstanbul
kızlar erkek arkadaşım ve ailesi nihayet 21 aralıkta geliyorlar hem tanışma hem kız isteme olacak yüzük falan takilmayacak ayrıyetten birkaç ay sonra nişan olacak ailesi biraz mutaasıp ben de elbise giymek istiyorum ama bacak boyum çok uzun miniler bende daha bir mini duruyor :( annem ben dikerim diyor az biraz terziliği var olmadı diktiririm ama sizce şu elbiseler kız isteme için nasıl lütfen fikir verin ...

Eklentiler

• $kate middleton pudra alexander mcqueen 2.jpg
    $kate middleton pudra alexander mcqueen 2.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 74
  • $kislik-uzun-kollu-elbise-modelleri.jpg
    $kislik-uzun-kollu-elbise-modelleri.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $pr_01_4342_max.jpg
    $pr_01_4342_max.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 75
kızlar erkek arkadaşım ve ailesi nihayet 21 aralıkta geliyorlar hem tanışma hem kız isteme olacak yüzük falan takilmayacak ayrıyetten birkaç ay sonra nişan olacak ailesi biraz mutaasıp ben de elbise giymek istiyorum ama bacak boyum çok uzun miniler bende daha bir mini duruyor :( annem ben dikerim diyor az biraz terziliği var olmadı diktiririm ama sizce şu elbiseler kız isteme için nasıl lütfen fikir verin ...

istemede zaten kapalı yaka birşey bakman senin açından daha iyi malum eğilicen falan servis için. 1-3 hoşmuş ama siyahı daha kolay bulursun sanırım :31:

her renk olabilir bence frapan olmasın yeter. bordo, mavi, yeşil... hepsi uygun.

İlk fotoğraftaki elbise çok hoş..
Zaten konu Kate Middleton olunca herşey yakışıyor :1:
Elbise modeli, rengi çok hoşuma gitti
Diktireceksin madem açık renk bir kumaşla ilk model çok güzel olur:34:

İlk fotoğraftaki elbise çok hoş..
Zaten konu Kate Middleton olunca herşey yakışıyor :1:
Elbise modeli, rengi çok hoşuma gitti
Diktireceksin madem açık renk bir kumaşla ilk model çok güzel olur:34:

aynen öyle kate 1 numara :)
bu elbiseyi ben de çok beğendim inş diktirebilirim teşekkürler bu arada fikir için

Kate Middleton elbisesi çok süper bence söz için :)
kendi sözüme istemiştim o elbiseyi ama fazla zamanım yoktu diktiremedim :50:

Bence de birinci elbise çok güzel. Şimdiden hayırlı olsun :)

Bence siyah giyme hem bacak boyunda ne güzel uzunmuş 1. Resimdeki elbise yakışır demektir

Back