• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar yardım lutfen!

1. yada 3. bayanssulusmile

ben 3. model cok güzel.emmee 1 1.diyorum kumasida yürüdünmü üfül üfül olcak tarzdan takin sacin makyajin ile hem yasina hemde bahar ayindayiz canim canli olzemuszemus

1. yada 3. bayanssulusmile

ben 3. model cok güzel.emmee 1 1.diyorum kumasida yürüdünmü üfül üfül olcak tarzdan takin sacin makyajin ile hem yasina hemde bahar ayindayiz canim canli olzemuszemus

haftayada bir kac degisik yere gidicem ordanda hosuma giden olursa koyarim canim buraya... saol yorumun icin canim benim.

Buralarda abiye kiyafet bulmak bilmiyorum canim Turkiye'de daha cok cesit oldugunu dusunuyorum.Gerci hic ozellikle bakmadim ama buyuk alis veris merkezlerinde bu tarz kiyafetler satan magazalara goz gezdirdim cok guzel seyler gormedim.Seninkiler guzelmis..

Buralarda abiye kiyafet bulmak bilmiyorum canim Turkiye'de daha cok cesit oldugunu dusunuyorum.Gerci hic ozellikle bakmadim ama buyuk alis veris merkezlerinde bu tarz kiyafetler satan magazalara goz gezdirdim cok guzel seyler gormedim.Seninkiler guzelmis..

Evet gercekten oyle.. buralarda o kadar guzel modeller yok acikcasi.. nisanim Turkiyede olucak.. ordanda alabilirim aslinda.. ama eger burdan begendigim olursa alir gotururm diyede dusundum. Bu aylarda Prom varya liselilerin, o yuzden daha cok abiyeler var. Turkiyede cok daha guzel modeller oldugundan eminim ama... Neyseki daha zamanim var. hehe saol yinede fikirlerin icin tatlimmm :1hug:

bence 4. model cok hos canım rengide güzel . mutluluklar diliyorum. hersey gönlünce olur inşallah .

Back