• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar yardım lutfen!

papatyam2011

.:AŞIK:.
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
1.782
3
116
Eskişehir
Kizlar bizim nisanimiz evde olucak ve ben evdede olsa cok guzel bi elbise istiyorum.. sade olsun istemiyorum... bugun bi kac model denedim, hosuma gidenleri ekliyorum... lutfen yorum yapinnn!

ALTTAKI EN COK BEGENDIGIM... BUNUN ALTI KABARIK KIZLAR... FOTODA O KADAR GUZEL CIKMAMIS AMA COK GUZEL LILA BI RENGI VAR VE USTUNDEKI ISLEMESI COK GUZEL...

Son düzenleme:
Birinci elbise basit geldi bana ama eve uygun olan birinci
ıkinci elbise de güzel aslında
Üçüncü çok hoşş çok zarif...
Dördüncü elbisenin rengini beğenmedim modeli güzel..

Ben olsam üçüncüyü seçerdim galiba çok zarif çünkü ve çok güzel taşımışınboshayallersmile

Son düzenleme:
Ohhh ben yorumumu yazdigimda butun fotograflari koymamissin.. =)
1 sana cok yakisti..
2 de cok şık
Bence 1'i giyin :lepi:

ya bir gusel ama alt tarafı hos degil..2.model de cok hos.. senin begendiginde gusel istedigini giy sen eve uygunmu degilmi bakma zaten cokda kabarık degil

Birinci elbise basit geldi bana ama eve uygun olan birinci
İkinci elbise de basit
Üçüncü çok hoşş çok zarif...
Dördüncü elbisenin rengini beğenmedim modeli güzel..

Ben olsam üçüncüyü seçerdim galiba çok zarif çünkü ve çok güzel taşımışınboshayallersmile

aralarindan eh pahalisi ucuncu canim.. ustundeki islemesine bayildimm resmen.. deniz kizi gibi oldum o modelle hehehe Aslinda dorduncu kabarik model cok hos durdu ustumde ama kamerami yanima almamizim cepten cektim fotolari onlarda cok kotu cikti..

ya bir gusel ama alt tarafı hos degil..2.model de cok hos.. senin begendiginde gusel istedigini giy sen eve uygunmu degilmi bakma zaten cokda kabarık degil

Zaten sozlumde alt tarafini begenmedi birinci modelin.. ikinici modeli annem begendi. Evet canim cok kabarik degil.. biz nisandan sonra eglenceye gidicez arkadaslarla, yani orda bile giyebilecegim bi miktarda kabarikligi..

cnm 1. güzel ama ben rengini beğenmedim
2. diğerlerinin içinde en uygun olanı
ikisi arasında seçim yap bence

aralarindan eh pahalisi ucuncu canim.. ustundeki islemesine bayildimm resmen.. deniz kizi gibi oldum o modelle hehehe Aslinda dorduncu kabarik model cok hos durdu ustumde ama kamerami yanima almamizim cepten cektim fotolari onlarda cok kotu cikti..

İşlemesi çok net belli değil ama yine de bellie diyo güzelliğini ben bayıldım ona.. İkinci başta basit geldi ama tkr baktım o da güzel aslında şık bi takılarla tamamlayabilirsin.. Dördüncü modelde güzel cnm ama ben rengini sevmedim gören sensin belki sana rengi çok yakışmıştır bilemem. Evt çekim çok farkettiriyor.. Nişan evde dedin peki sade bi tören şeklinde mi yoksa salon gibi mi olcak eğer öyleyse 4. giy yakışmış modelide güzel en çok onu beğenmişin bi de giy bence bi kere olucak sonuçta bunlar. Fiziğin düzgün hepsi çok hoş olmuş sana hayırlı olsun allah tamamına erdirsinopuyorumnanaktan

İşlemesi çok net belli değil ama yine de bellie diyo güzelliğini ben bayıldım ona.. İkinci başta basit geldi ama tkr baktım o da güzel aslında şık bi takılarla tamamlayabilirsin.. Dördüncü modelde güzel cnm ama ben rengini sevmedim gören sensin belki sana rengi çok yakışmıştır bilemem. Evt çekim çok farkettiriyor.. Nişan evde dedin peki sade bi tören şeklinde mi yoksa salon gibi mi olcak eğer öyleyse 4. giy yakışmış modelide güzel en çok onu beğenmişin bi de giy bence bi kere olucak sonuçta bunlar. Fiziğin düzgün hepsi çok hoş olmuş sana hayırlı olsun allah tamamına erdirsinopuyorumnanaktan

canim yakindan cekimi bu.. ve arkasi.. Nisanimiz evde aile arasinda olucak canim.. dayimlar, amcamlar, sozlumun en yakin ailesi vs. Sonrada biz gencler eglenceye gitmeyi pilanliyorum 12 den sonra. Cok saol tatlim yaaa. Allah hepimizi mutlu etsin insallah..

Papatyacim ben hepsine yotum yazicam simdi.
Ilk model biraz olgun isi gibi yasini bilmiyorum ama diger modeller uzerinde daha sik durmus
Ikinci model ev nisaninda giymek icin ideal
Ucuncu model cok guzel vucuduna cuk oturmus ama ev icin birz abarti sanki ama cok sik
Seninde begemdigin model en sondaki guzelmis
bence 3 yada 4
simdiden mutluluklar

tekrar baktim kesinlikle 3
biraz abarti olabilir ev icin ama olsun :asigim:sen icinde rahat ettikten sonra problem degil

Papatyacim ben hepsine yotum yazicam simdi.
Ilk model biraz olgun isi gibi yasini bilmiyorum ama diger modeller uzerinde daha sik durmus
Ikinci model ev nisaninda giymek icin ideal
Ucuncu model cok guzel vucuduna cuk oturmus ama ev icin birz abarti sanki ama cok sik
Seninde begemdigin model en sondaki guzelmis
bence 3 yada 4
simdiden mutluluklar

ayyy sen hepsine yorum yaptigin icin cok saoll hehe :dance: 20 yasindayim canim. ikinici modeli herkez begendi galiba.. bende onu cok sade buldum ama soyle cok guzel kupelerle falan ortaya cikartabilirim o elbiseyi.. ben biraz kokosum galiba hehehe bayanssulusmile en sonuncusunu begendigime gore

tekrar baktim kesinlikle 3
biraz abarti olabilir ev icin ama olsun :asigim:sen icinde rahat ettikten sonra problem degil

nasil olsa sunun surasinda bi kerecik giyiyoruz demi canim.. abarti olsun hehehe sozlum dorduncu modeli gordugunde o kabarik elbisele nasil eglenceye gidiceksin sen falan dedi ama hehhehe vallah bak nasil giderim gorursun dedim. Kizlar evdede olsa, abartida olsa icime sinsin istiyorum.. 10 kere nisanlanmiyoruz ya hehhehe a.s

Back