kızlar yardım lütfen

syavuzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
1.016
0
116
İstanbul
kızlar benim sağ yumurtalığımda 3cmlik ve diğer yumurtalıkta 1cmlik kistim var ve düzenli adet görmüyorum genelde 26 gün oluyor 5 aralıktan beride regl olmuyorum geçen hafta sağ kistim 4,5 cme ulaştı ve hastaneye yattım serum ilaç tedavisi gördüm 3 cme düştü herşey normal görünüyor fakat 6 aydır evliyim neden hala bebeğim olmuyor sizce yardım edin lütfen ne yapmalıyım.bu arada reglim düzensiz olduğu için farlutal diye ilaç verdiler onu kullanıyorum.ne yapmalıyım sizce.?

merhaba benimde hem sağda hem solda kistim vardı 6 santim olmuştu hatta dsağdaki patladı çok kötü oldum soldad 2 tane vardı doğum kontrok hapı içtim yine gitmedi ve 15 gün bayunca soğan suyu içtim adetimin 3 günü kistlere bakmaya gitiyimde gitmişti ve yeni yurtalar oluşmuştı doktarda şaşırdı soğan suyu çok etkili rahimi temizle çkolay gebe klamyı kloaylaştırıyor bide kistler adet düzensizliyi yapıypor sana tafsiyem soğan suyu iç faydasını çok görrösün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…