kızlar yardım lütfen kaka yapamıyoruz

Karakuzucanan

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
72
2
611
41
Aksaray
selam kızlar,
ya oğlum gayet ii bi şekilde kakasını falan yapıyordu ama en son dün sabah çok az bişey yaptı, şu ana kadar hiç yapmadı. yazık ıkınıyor ama sadece gaz çıkıyor, kaka falan yok. ne oldu aceba? kabız mı oldu? ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

cnm artık kaka duzene gırıyorda olabılır bu aylarda oluyor bole seyler ama fıtıl atabılırsın bıde seytın yagıda surebılırsın

canım hiç korkma kabız olmamıştır.bunu her çocuk yaşıyor bizde yeni yeni atlatıyoruz sakın fitil falan koyma alışkanlık yaparmış.ama kulak çöpüyle zeytinyağı sürebilirsin.faydası oluyor.bir süre malesef böyle ıkınıyorlar ama sonra geçiyor.ben oğlum ıkınrken altını açıp bacaklarını kaldırırdım karnına masaj falan yapardım.geçmiş olsun

Canım endişelenme..aynı durumu bende yaşadım doktoruma sordum,hergün kaka yapıcak diye bir kural yok dedi.3 gün üstüste yapmazsa sorun var demektir dedi.benim oğlumda bazen bir gün hiç yapmıyor,ertesi günde 4-5 kere yapıyor...

tatlım bizim bebiş de 4 günde bir yapmaya başlamıştı
doktor sıcaklardan olabilir 5.gün yapmazsa fitil verin dedi
normalmiş yani

canım bebeğinin karnına her gün düzenli masaj yap kakasını yaparkende yavaş yavaş yap ki rahat çıkarsın
elini karnına koycan bi sağa bi sola yavaşça masaj yap..Bay bay hareketi gibi el sallar gibi canım
Allah yardımcın olsun

bizdede aynı sorunlar vardı. günde 6 çay kaşığına kadar zeytinyağı verebilirsin doktorumuzun tavsiyesi hemen etkisini göstermeye başlıyor

kızlar benim bebeğimde 1 ay 3 günlük dün sabah azıcık yaptı bugün daha hiç yapmadı gaz çıkarıyor sadece normalmi sizce artık hergün yapmayacakmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…