kızlar yardım lütfen belirtilere göre hamile olabilir miyim ?

merhaba canım öncelikle çok tesekkür ederim yorumun için. Gögüslerim hala dolgun ve dokununca biraz bi agrı var adet zamanım yaklaşınca agrı falan olmaz bende hormanel birşeyse bilmiyorum tabi bakalım 5 gün içinde adet olursam yapacak birşey yok ama olmazsam 10 gün gecince kan testi vermeye karar verdim.

Peki gebelik olmuş muydu ..
evet 4+2 hamileyim yani aslında şöyle bazı kadınların reglden önce çok belirgin belirtileri olur kiminin 1 hafta önce başlar kiminin 1 gün önce benim reglden 1-2 gün önce sadece göğüslerim hassaslaşırdı bir de çok gergin olurdum ama bu sefer yaşadığım belirtiler ovülasyondan hemen sonra başladı ve ben değişik bişiler olduğunu farkettim. insanın kendini ve vücudunu tanıması ile ilgili biraz

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah Tabi oyle baksana ama nadir olan sey sanırım burda okuyoruz 5 yada 6 haftalıkta bu belirtiler var

kasıklarında sızlama oluyor mu ? evet zaten reglden önce idrarda pozitif gören çok nadir insan var o yüzden beklemek en güzeli ben reglden 1 gün önce elimdeki testi bitirmek için deneyim dedim şans eseri silik çizgi gördüm hiç beklemiyordum

Bende de gaz var bu aralar.İçimden bir ses hamileyim diyor.Hatta eşime seni baba yapacağım dedim olursa eğer ilk olacak güldü ev alacaz ya dikkat etmedik dedi oda beklenti de değil bu ay bakalım ama tabi olmayada bilir kısmet nasip bakalım ben ne zaman anne olacağım yada olabilecek miyim

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah ☺☺ Tabi oyle baksana ama nadir olan sey sanırım burda okuyoruz 5 yada 6 haftalıkta bu belirtiler var ☺
sağol canım benim bulantım hiç olmadı sadece bi gün lahmacun yedim midem almadı kustum onun dışındaki septomlar regl öncesi ile benziyor ama beni en çok şüpheye düşüren her gün aralıklı yaşadığım kasık sancılarıydı

Bence git kan ver bı belirtilere göre çıkar hemen

Kasıklarımda bir kaç gündür böyle iğne batması seklinde sangi yumutalık çatlıyormus gibi hissediyordum bugün oda kesildi gibi bulantım yok suan sabah vardı ama kusma derecesi değildi agzımdaki değişik tat hala geçmedi sık idrara çıkma da devam ediyor akıntı da hala beyaz sekilde var testin de son kullanma tarihi geçmiş dün yaptım NEGATİF fakat fazla damlatmışım sanırım ki kırmızı olmustu diğer tarafları komple

Kizlar benim de 6 gün gecikti acaba hamile miyim ama hiçbir belirtim yok sadece hafif kasıklarım ağrıyor
4 gün daha bekle kan testi yaptır olmazsa yada 3 saat ile 3 gün arası kahverengi leke pembe görürsen yerleşme kanaması olabiliyormuş :) Hadi bakalım inşallah hamilesindir canım :)

İnşallah canım bende istiyorum ama tabi sağlık önemli başta ☺☺ Ama bebemiz de olsun ya
YAAAA DEMİİİ YAAAA OLSUN ŞÖYLE FATMALAR GİZEMLER TAMA ALİ AHMETTE OLSUN SAĞLIKLI OLSUNDA RABBİM BİZE DE NASİP ETSİN TÜM BEKLEYİŞ İÇİNDE OLANLARA İNŞALLAH SAĞLIKLI HAYIRLI BİRER EVLAT VERSİN BİZİ DE EN GÜZEL ANNE YAPSIN İNŞALLAH :)

Ağzından bal damlıyor ya Hadi inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ya isteyen herkese ve bize de nasip etsin

Ağzından bal damlıyor ya ☺☺ Hadi inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ya isteyen herkese ve bize de nasip etsin
amin canım beniimm bak hayırlı haberlerini bekliyor olacağım gizemcim buraya yaz özelden yaz ama yaz hamileyim de bunu senden duymak istiyorum inşallah rabbim kucaklarımızı sağlıklı ve hayırlı evlat ile doldurur amin :)

darısı tüm anne olmak isteyenlere inşallah canım benim :)

Amin aminnn yazarım kuzum senden de iyi haber bekliyorum mutlaka yapış herife boş geçmeyin inşallah biran önce görürüz o günleri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…