- Konu Sahibi Cimcime_kiz
-
merhaba canım öncelikle çok tesekkür ederim yorumun için. Gögüslerim hala dolgun ve dokununca biraz bi agrı var adet zamanım yaklaşınca agrı falan olmaz bende hormanel birşeyse bilmiyorum tabi bakalım 5 gün içinde adet olursam yapacak birşey yok ama olmazsam 10 gün gecince kan testi vermeye karar verdim.bende de aynı belirtiler vardı kişiden kişiye değişiyormuş hamilelik belirtileri ben de psikolojik olduğunu düşünüyordum ama o göğüs ağrısınıve kasık sancılarını çekince anormal bişiler olduğu anlaşılıyor
evet 4+2 hamileyim yani aslında şöyle bazı kadınların reglden önce çok belirgin belirtileri olur kiminin 1 hafta önce başlar kiminin 1 gün önce benim reglden 1-2 gün önce sadece göğüslerim hassaslaşırdı bir de çok gergin olurdum ama bu sefer yaşadığım belirtiler ovülasyondan hemen sonra başladı ve ben değişik bişiler olduğunu farkettim. insanın kendini ve vücudunu tanıması ile ilgili birazPeki gebelik olmuş muydu ..
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallahevet 4+2 hamileyim yani aslında şöyle bazı kadınların reglden önce çok belirgin belirtileri olur kiminin 1 hafta önce başlar kiminin 1 gün önce benim reglden 1-2 gün önce sadece göğüslerim hassaslaşırdı bir de çok gergin olurdum ama bu sefer yaşadığım belirtiler ovülasyondan hemen sonra başladı ve ben değişik bişiler olduğunu farkettim. insanın kendini ve vücudunu tanıması ile ilgili biraz
kasıklarında sızlama oluyor mu ? evet zaten reglden önce idrarda pozitif gören çok nadir insan var o yüzden beklemek en güzeli ben reglden 1 gün önce elimdeki testi bitirmek için deneyim dedim şans eseri silik çizgi gördüm hiç beklemiyordummerhaba canım öncelikle çok tesekkür ederim yorumun için. Gögüslerim hala dolgun ve dokununca biraz bi agrı var adet zamanım yaklaşınca agrı falan olmaz bende hormanel birşeyse bilmiyorum tabi bakalım 5 gün içinde adet olursam yapacak birşey yok ama olmazsam 10 gün gecince kan testi vermeye karar verdim.
Bende de gaz var bu aralar.İçimden bir ses hamileyim diyor.Hatta eşime seni baba yapacağım dedimYumurtlama günleri illa orta tarihlere gelmeyebiliyor :) bende hiç yumurtlamaya dikkat etmediğim an hamileymişim. Hatta ilk belirtimde portakal kokulu oda kokusunun çok keskin gelmesiydi ama aklıma bile gelmedi gebelik ihtimali çünkü yumurtlamayı kaçırmıştık hesaplara göre :))) çok gazım vardı birde ha bire yatasım vardı :)))
Ne zamanki bata 3 gün kala kahverengi leke geldi o zaman içime düştü acaba mı ? Diye :))
Sonuç pek sevindirici olmadı ama napalım, kısmet .
sağol canımMaşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah ☺☺ Tabi oyle baksana ama nadir olan sey sanırım burda okuyoruz 5 yada 6 haftalıkta bu belirtiler var ☺
yaaa demi benim hissettiklerim hamilelerin en son safhası galiba hayırlısı olsunMaşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah ☺☺ Tabi oyle baksana ama nadir olan sey sanırım burda okuyoruz 5 yada 6 haftalıkta bu belirtiler var ☺
Bence git kan ver bı belirtilere göre çıkar hemensağol canımbenim bulantım hiç olmadı sadece bi gün lahmacun yedim midem almadı kustum onun dışındaki septomlar regl öncesi ile benziyor ama beni en çok şüpheye düşüren her gün aralıklı yaşadığım kasık sancılarıydı
Ne güzel işte bazıları hiç birsey anlamadan hamilelik öğreniyoryaaa demi benim hissettiklerim hamilelerin en son safhası galiba hayırlısı olsun
Kasıklarımda bir kaç gündür böyle iğne batması seklinde sangi yumutalık çatlıyormus gibi hissediyordum bugün oda kesildi gibi bulantım yok suan sabah vardı ama kusma derecesi değildi agzımdaki değişik tat hala geçmedi sık idrara çıkma da devam ediyor akıntı da hala beyaz sekilde var testin de son kullanma tarihi geçmiş dün yaptımkasıklarında sızlama oluyor mu ? evet zaten reglden önce idrarda pozitif gören çok nadir insan var o yüzden beklemek en güzeli ben reglden 1 gün önce elimdeki testi bitirmek için deneyim dedim şans eseri silik çizgi gördüm hiç beklemiyordum
4 gün daha bekle kan testi yaptır olmazsa yada 3 saat ile 3 gün arası kahverengi leke pembe görürsen yerleşme kanaması olabiliyormuş :) Hadi bakalım inşallah hamilesindir canım :)Kizlar benim de 6 gün gecikti acaba hamile miyim ama hiçbir belirtim yok sadece hafif kasıklarım ağrıyor
hahaha cidden ya inşallah güzel haberleri biz de buraya yazabilirizNe güzel işte bazıları hiç birsey anlamadan hamilelik öğreniyorinsan erken bilse daha iyi
İnşallah canım bende istiyorum ama tabi sağlık önemli baştahahaha cidden ya inşallah güzel haberleri biz de buraya yazabiliriz
YAAAA DEMİİİ YAAAA OLSUN ŞÖYLE FATMALAR GİZEMLER TAMA ALİ AHMETTE OLSUN SAĞLIKLI OLSUNDA RABBİM BİZE DE NASİP ETSİN TÜM BEKLEYİŞ İÇİNDE OLANLARA İNŞALLAH SAĞLIKLI HAYIRLI BİRER EVLAT VERSİN BİZİ DE EN GÜZEL ANNE YAPSIN İNŞALLAH :)İnşallah canım bende istiyorum ama tabi sağlık önemli başta ☺☺ Ama bebemiz de olsun ya
Ağzından bal damlıyor yaYAAAA DEMİİİ YAAAA OLSUN ŞÖYLE FATMALAR GİZEMLER TAMA ALİ AHMETTE OLSUN SAĞLIKLI OLSUNDA RABBİM BİZE DE NASİP ETSİN TÜM BEKLEYİŞ İÇİNDE OLANLARA İNŞALLAH SAĞLIKLI HAYIRLI BİRER EVLAT VERSİN BİZİ DE EN GÜZEL ANNE YAPSIN İNŞALLAH :)
amin canım beniimm bak hayırlı haberlerini bekliyor olacağım gizemcim buraya yaz özelden yaz ama yaz hamileyim de bunu senden duymak istiyorum inşallah rabbim kucaklarımızı sağlıklı ve hayırlı evlat ile doldurur amin :)Ağzından bal damlıyor ya ☺☺ Hadi inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın yaisteyen herkese ve bize de nasip etsin
darısı tüm anne olmak isteyenlere inşallah canım benim :)evet 4+2 hamileyim yani aslında şöyle bazı kadınların reglden önce çok belirgin belirtileri olur kiminin 1 hafta önce başlar kiminin 1 gün önce benim reglden 1-2 gün önce sadece göğüslerim hassaslaşırdı bir de çok gergin olurdum ama bu sefer yaşadığım belirtiler ovülasyondan hemen sonra başladı ve ben değişik bişiler olduğunu farkettim. insanın kendini ve vücudunu tanıması ile ilgili biraz
Amin aminnn yazarım kuzum senden de iyi haber bekliyorum mutlaka yapış herife boş geçmeyinamin canım beniimm bak hayırlı haberlerini bekliyor olacağım gizemcim buraya yaz özelden yaz ama yaz hamileyim de bunu senden duymak istiyorum inşallah rabbim kucaklarımızı sağlıklı ve hayırlı evlat ile doldurur amin :)
allahım ya ne tatlısın tamam yapışıyımAmin aminnn yazarım kuzum senden de iyi haber bekliyorum mutlaka yapış herife boş geçmeyin ☺☺inşallah biran önce görürüz o günleri ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?