Kan verin bir an once yeni gebelige benziyor birde erken gebelik testi alsaydiniz daha iyi sonuç veriyor benim de o testlerden yaptim 10 dakika falan bekleyince oyle bulanik olmustu ama tekrar yapinca 5 dakika sonraki sonuç tak sinuçmuş negatifti bende simdi kan verdim sonucunu bekliyorum sizde kan verdinizmiKorkuyorum biliyor musunuz kan vermeye
Erken gebelik testi aldm. Kasette az da olsa çıkınca 2 gün daha bekleyip erken gebelik testinde denicem diye düşündüm. Umutlanmak insanı yoruyor ister istemez. Henüz kan vermedim 2gün daha beklicem.Kan verin bir an once yeni gebelige benziyor birde erken gebelik testi alsaydiniz daha iyi sonuç veriyor benim de o testlerden yaptim 10 dakika falan bekleyince oyle bulanik olmustu ama tekrar yapinca 5 dakika sonraki sonuç tak sinuçmuş negatifti bende simdi kan verdim sonucunu bekliyorum sizde kan verdinizmi
Bu öyle yaptım canım. Şu şekilde çıktı. Kesinleştirdim telefon ayarından 2. De ki keskinleştirilmiş haliSadece 2 ya da en fazla 3 damla idrar Damlatman gerekiyor fazla koyarsan da bozuluyor
Görünüyor silik bi çizgi ama benm bugün kendimnkine bakmaktan gözüm bozuldu valla diğer arkadaşlarda baksn bi ☺Bu öyle yaptım canım. Şu şekilde çıktı. Kesinleştirdim telefon ayarından 2. De ki keskinleştirilmiş haliEki Görüntüle 3580417
At bakalım bizdeGörünüyor silik bi çizgi ama benm bugün kendimnkine bakmaktan gözüm bozuldu valla diğer arkadaşlarda baksn bi ☺
Yorumun alt tarafında dosya ekle dersen görüntü kalitesi çok bozulmuyor. Üstteki resim simgesine tıklayınca görüntü bozuluyor. Dosya ekle ye tıklayıp teste tıklayıp atabilirsinGörünüyor silik bi çizgi ama benm bugün kendimnkine bakmaktan gözüm bozuldu valla diğer arkadaşlarda baksn bi ☺
İnşallah hamilesindirGerçekten kafayı yediriyor. Olmasını çok istediğimiz için bizim de piskolojimizi bozdu bu testler.
İnşAllah be canımİnşallah hamilesindirÖgrenmesi de ayrı dert tabi Ben çok düşük bir değerle öğrendim yükselecek mi kese gözükecek mi diye bekleyene kadar çatlıyor insan
YaaaÇizgiyi bende görüyorum
Valla sorma şaşı oldm artk bakmıyormAt bakalım bizdeseni o kadar iyi anlıyorum ki
Allah yüzünü güldürsün canım, umarım vardırYaaainşAllah pozitif çıkar. Pcos lu olduğum için geç döllenme olduğunu düşünüyorum. 2 gün daha beklicem. 23 Nisan'da testi tekrarlıcam. Çocuk bayramında belki benimde eğer varsa bebişimizinde bayramı olur.
İzniniz varsa keskinleştirip sana atabilir miyimValla sorma şaşı oldm artk bakmıyorm
12 ile öğrendim canım. Daha adet olmamıştım öğrendiğimde ama zaten geç döllenme olmuş. Adete göre 12 ama keseye göre 11 haftalık şimdiİnşAllah be canımkaç değerle öğrendin acaba sormam da sakınca yoksa.
Çokçaaa Amin cümlemize Rabbim nasip eder inşAllah. Anne adayı olan herkesi de güldürsün ❤♥Allah yüzünü güldürsün canım, umarım vardırzaten bi tık daha koyulaşır çarşamba yapınca varsa
Tabbikiiiİzniniz varsa keskinleştirip sana atabilir miyim
Keskinleştirdim bende şaşı oldum sanırımT
Tabbikiii
Vericem canım önce çarşamba günü erken gebelik testi yapıp pozitif görürsem anında gidip vericem kanı. Sizde görebildiniz mı acaba?Bencede bir kan verin
Evet ya öyle yapacgm 2 gün sonra ama awox aldm bu sefer erken test aldm varsa onda netleşr zatebKeskinleştirdim bende şaşı oldum sanırımçok ama çok az görünüyor gibi testi tekrarlamak en mantıklı çözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?