Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarı fazla damlatmis olabilir misin yada testin kendi bozukBirde yapamamışsın derken nerde hata yaptım acaba ona göre bir dahaki nde aynı hata yı yapmayim
Fazla damlatmış olabilirimİdrarı fazla damlatmis olabilir misin yada testin kendi bozuk
Yarın sabah tekrar denemelisin elinde testin varsaFazla damlatmış olabilirim
Kaç damla olmalı acaba kılavuzda yazmıyor kaç damla olduğuna dairYarın sabah tekrar denemelisin elinde testin varsa
3,4 damla yeterli diye düşünüyorum çokda bir bilgim yok aczaneden alirken sorun olmassa yanlış bilgi vermiş olmayayım.Kaç damla olmalı acaba kılavuzda yazmıyor kaç damla olduğuna dair
2 üç damla yeterliKaç damla olmalı acaba kılavuzda yazmıyor kaç damla olduğuna dair
Son attığım bugün ilk idrarda yaptığım var dimi. Heyecan var endişe var yine.Ben görüyorum çizgiyi
Evet silik bir çizgi var kan verin benceSon attığım bugün ilk idrarda yaptığım var dimi. Heyecan var endişe var yine.
Korkuyorum biliyor musunuz kan vermeyeEvet silik bir çizgi var kan verin bence
Çok haklısınız ama bu testlerde insana kafayı yediriyor. Ben kan verene kadar defalarca test yapmıştımKorkuyorum biliyor musunuz kan vermeye![]()
Çok haklısınız ama bu testlerde insana kafayı yediriyor. Ben kan verene kadar defalarca test yapmıştım
Sadece 2 ya da en fazla 3 damla idrar Damlatman gerekiyor fazla koyarsan da bozuluyorİlk idrarda tekrar deneyim o zaman bakalım![]()