kizlar yardim kizimi durduramiyorum

aysima81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.009
16
43
merhaba kizlar benim kizim bu ayin 11 dort aylik olucak
ama uc ayliktan itibaren saga sola donmeye basladi..sonrasinda uc ayliktan bu yanada karninin uzerine donup gitmeye calisiyor.
benim sorunum kizimi birakir birakmaz kucagimdan karninin uzerine donuyo sikisiyo biraz gitmeye calistiktan sonra avaz avaz bagiriyo gidemiyince...
her dakika agliyo surekli donuyo bagiriyo
acil yardim cok kucuk zipziba bindiremiyorum
yurutecede
salincagada ay ne yapicam
deliricem nerdeyse su an bile agliyo
karninin uzerinde gidemiyorum diye bagiriyor...acil yardim

hani su bebekler icin olan salincakalr var,evin icine kuruyorsun
uzerinde isiklar,rsnkler filan oluyor..onlarin emniyet kemerleride var
birde onu dene belki sakinlestirir senin karincayi:)

ne güzel işte hareketli benimki cok hantaldı valla 11 aylıktı emekledi dönmesi felanda gec oldu cok kızıyodum tembel die.şimdide 13 aylık yürümüyo faaliyet yok:emir_bebek:

kizlar
ya surekli agliyo kisitlanincada su an bile emeklemeye calisiyor katrninin uzerinde saga sola gitmeye calisiyor basaramiyor diyo bagiriyor ay deliricem surekli agliyo

kizlar
ya surekli agliyo kisitlanincada su an bile emeklemeye calisiyor katrninin uzerinde saga sola gitmeye calisiyor basaramiyor diyo bagiriyor ay deliricem surekli agliyo

yerim ben onu..allahım bağışlasın..annesi ona yardım et hiç olmazsa başarmasını sağla yksa sana rahat vermez ama artık böyle sende alış yanından ayrılmamaya çalış ki biryerini acıtmasın..ay bu kızlar hep böyle cadı oluyorlar...,
sevgiler...

sagolun kizlar yardimci olmaya calisiyorum onada bagiriyor ay fena bu kizlar ay benim ucbucuk yasinda bir oglumdaha var yavrum obu zamanlarla yer icer yatar saga sola donemezdi ay bu kiz cadi bagiriniyor gidemiyorum diye bide

aysimacım aynısından bendede var bişey diyemiycem dönüyor yan dönüyor hareket hareket aksama kadar
sırt üstünden yüzüstü dönüp sonra sıkılıp feryadı basıyor
aksama kadar ben ters döneyim sen beni düzelt diyor yani

aysimacım aynısından bendede var bişey diyemiycem dönüyor yan dönüyor hareket hareket aksama kadar
sırt üstünden yüzüstü dönüp sonra sıkılıp feryadı basıyor
aksama kadar ben ters döneyim sen beni düzelt diyor yani

eyvahh senindemi ayni sorunun var bi bbagiriyor sanarsinki olduruyolar herseferinde kosuyorum sikisiyor bagiriyor hadi ters ceviriyorum senin gibi sirtinin uzerine ay arkami donmeden bagiriyor ben simdi biseyler ariyolar bu konuyla alakali bulunca sizede yazarim

Maşallah diyiyorum.Biraz seni yoruyor ve üzüyor bu hareketlliği belli:)ama ya hiç hareket etmeseydi daha çok üzülcektin.dr.götür bence içine rahatlat derim.bebeğim olmadıığından bilemiyorum canım

ayy varya burda olsada yesem, cok seviyorum ben øyle hareketli bebekleri, insallah Allahim banada øyle bi bebis versinsırnaşık şey
Allah anali babali buyutsun canim, simdi sana ne desem bos cunku hic anlamam bebek bakmaktan, ama acayip hosuma gitti anlattiklarin yazmak istedim, øp o prensesi yerimea.s.

onune ılgısını cekecek bır seyler koyabılırsınız..fisfisfis
ama ıcınde bulundugu aya uygun bıseyler..
ılgısı bır sekılde dagılır ve baska bıseyle ılgılenmeye baslarsa bıraz daha sakınlesır jeyyar

Maşallah diyiyorum.Biraz seni yoruyor ve üzüyor bu hareketlliği belli:)ama ya hiç hareket etmeseydi daha çok üzülcektin.dr.götür bence içine rahatlat derim.bebeğim olmadıığından bilemiyorum canım

sagol canim rabbim insallah sanada nasip eder guzelim......

ayy varya burda olsada yesem, cok seviyorum ben øyle hareketli bebekleri, insallah Allahim banada øyle bi bebis versinsırnaşık şey
Allah anali babali buyutsun canim, simdi sana ne desem bos cunku hic anlamam bebek bakmaktan, ama acayip hosuma gitti anlattiklarin yazmak istedim, øp o prensesi yerimea.s.

canim insallah istedigin vakit seninde yavrularin olur canim..olur operim canim.bu arada benim uc bucuk yasinda bi oglum var ay oda bi saniye durmuyo.kizista ay pitttiricam..lavobaya gidemiyorum biri sikisiyor bi yere bagiriyor..diyer bi yandan anneeee nerdesin diyeferyat ediyo..ama dunyanin en guzel varliklari iyikide dogurmusum onlari.

X