Kızlar yardım..! Karnımın ve belimin sağ tarafında ağrı..!

EZEL22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
252
0
0
37
Edirne
Arkadaşlar merhaba...
Ben 3,5 aylık evliyim bebek istiyoruz korunmuyoruz evlendikten 15 gün kadar sonra regl oldum o ilk 15 günde fazla derin birleşme yaşayamamıştık kendimi çok kasıyordum tam bir birleşme olmadı o ayki reglimi tam hatırlamıyorum ama anormal birşey yaşamamıştım sanırım.
Evlenmeden önce yani bakireyken regl olmadan ağrımda olmazdı ilk gün ağrıyordu 2. gün dahada hafifleyip 3.gün tamamen geçiyordu genelde regl ağrısında karnımın sağ tarafında sancı hissediyordum evlendikten 15 gün sonraki reglimdede böyle oldu
fakat geçen ay regle 1 hafta-10 gün kala karnımın sağ tarafında arada sola ve ortayada vuran sancılar hissetmeye başladım ara ara geçip ara arada şiddetleniyordu beliminde aynı şekilde sağ tarafı bazen ağrıyordu göğüslerim kocaman oldular akletim bile acıtıyordu gece uykumdan uyandıracak dereceydi bende heralde cinsel ilişkiden dolayı oluyor yada üşüttüm falan dedim hatta belki hamileyimdir diyede düşündüm ama regl oldum ve regl ile birlikte ağrılarımda geçti ama normalden daha fazla kan geldi.
bu ay yine reglime 1 hafta-10 gün kala başladı ağrılarım geçen ayki kadar şiddetli olmasada karnımın ve belimin sağ tarafı ağrıdı sanki karnımın sağ tarafı içerden şişiyo hissine kapılıyorum uzun süre oturunca yada eğilince belim ağrıyor bu ay belim daha şiddetli ağrıdı beyaz akıntımda oldu.
bugün regl oldum ve regl başladığı gibi ağrılarım çok aza indi arada bir regl ağrısı oluyo bu ay göğüslerimde bi şişkinlik yok acıyolar sadece.
çocuk istediğimiz ve yenide evli olduğumuz için bu ay hemen hemen her akşam beraber olduk hatta ısımı ölçerek ovulasyonumuda takip ettim fakat hamile kalamadım.
bu ağrılar beni korkutmaya başladı sizce neden kaynaklanıyor olabilir? benimle aynı şeyleri yaşayan varmı aranızda? reglim bittikten sonra dr.a gitmeyi düşünüyorum fakat muayenedende korkuyorum. inşallah kötü birşey yaşamam.

Son düzenleme:

canım daha yeni evlisin benimde evlenmeden önce hiç ağrım olmazdı hatta adetlenmeden önce ağrısı olanlara şaşırıyordum adetleneceğimi hiç anlamazdım ama evlendikten sonra gelde bana sor evlendiğim ilk ayı adetlendiğimde acillik oldum o kadar kötüydü bu normal canım çünkü birde şimdi korunmuyorsunuz ya hormonların kendini yeniliyor gayet normal canını sıkma geçmiş olsuna.s.

teşekkür ederim canım ya valla içimi rahatlattın çok korkuyorum şu regl ile atılan kistlerden falan vardır diye ben yinede bugün bi dr.a danışayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…