Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun.Kızlar son adet tarihime göre 6 hafta 2 gunluk gebeyim bugün vajinal usg ile baktirdim kalp atisini duyamadik kese büyümüş embrio da gözüküyor ama kalp atimi yok pazartesi bir daha bakalim dedi doktor ama canım sıkıldı böyle olan var mi erken mi
Öncelikle hayırlı olsun.
Canını boşuna sıkıyorsun. Biz 7.haftadan sonra kalp atışını gördük. Sen şuan en stressiz olacağın ve olman gereken dönemindesin.
Lütfen kafana takma, sabret ve bekle
Rica ederim ne demek. Hamile kaldığın günle alakalı değişiklik gösteriyor. Dert etme lütfen. Keyfini çıkar. Eşinden isteyeceğin şeyleri düşün bence :)Gerçekten mi ya cok sagol ne bileyim ya 6.haftada vajinal duyulmasi lazim dediler doktorum da oyle dedi bazen gec gelisio falan dedi ama canım sıkıldı tesekkur ederim
Rica ederim ne demek. Hamile kaldığın günle alakalı değişiklik gösteriyor. Dert etme lütfen. Keyfini çıkar. Eşinden isteyeceğin şeyleri düşün bence :)
Bende birak kalp atisini embriyo bile gorunmemisti 8.haftaya kadar. Allah saglikla nasip etsin insaallah... az sabir gerekiyor..
Evet doktorlar hep kotusunu dusunuyor canm. Bana da bis gebelik olabilir smdiye gorunmesi lazmdi fln dediler o 10 gun nasil gecti bilemezsin. Rabbim ömrünü verdiyse herturlu devam eder icini ferah tut.Evet sanirim oyle ama doktorlar da bise demeyince sanki oyle bi diyor ki pazartesi bi de bakalim da tam emin olalim sagol canim
Evet doktorlar hep kotusunu dusunuyor canm. Bana da bis gebelik olabilir smdiye gorunmesi lazmdi fln dediler o 10 gun nasil gecti bilemezsin. Rabbim ömrünü verdiyse herturlu devam eder icini ferah tut.
Benim 7+3de duyuldu canım bence boşuna üzüyorsun kendini bu defa gittiğinde duyacağından eminimBaşka yasayan var mi kızlar stres yapmamaya calisiyorum :)
Benim 7+3de duyuldu canım bence boşuna üzüyorsun kendini bu defa gittiğinde duyacağından eminim![]()
Ohoo Dr bana hiç bir şey yok karnın bomboş dedi kan alalım kandan bakalım dedi, kanda çıkınca gebelik 2hafta sonra gel dedi bu sefer de kese var çok küçük ama kalp atışı yok dedi fazla da umutlanma dedi 10gün sonra gel dedi tekrar bakalım dedi bütün umutlarım gitti, 10gün sonra çok şükür kalp atışını duyduk 7+3 iken, herşey yolunda dedi bolca dinlen kendini yorma dedi o kadarÖyle mi diyorsun peki embriyo tam gözüktü mü basta bi de doktorlarin olumsuz mu konustu yoksa bekleyelim gelisir mi dediler ???
Ohoo Dr bana hiç bir şey yok karnın bomboş dedi kan alalım kandan bakalım dedi, kanda çıkınca gebelik 2hafta sonra gel dedi bu sefer de kese var çok küçük ama kalp atışı yok dedi fazla da umutlanma dedi 10gün sonra gel dedi tekrar bakalım dedi bütün umutlarım gitti, 10gün sonra çok şükür kalp atışını duyduk 7+3 iken, herşey yolunda dedi bolca dinlen kendini yorma dedi o kadar
Hepsi öyle hiç bir zaman umut vermezler, Rica ederim canım umudunu asla yitirme çoğu hamile aynı şeyleri yaşadıBenim de su an tum umutlarim gitti demek ki gebe degilim demeye basladim
Doktorlar hep boyle demek ki sagol canim
Hepsi öyle hiç bir zaman umut vermezler, Rica ederim canım umudunu asla yitirme çoğu hamile aynı şeyleri yaşadı
Rica ederim canım hayırlı haberi yazarsın burayaSağol canim dünden sonra gebe degilim sanırim diye dusunmeye baslamistim ne yalan soyleyeyim umutlanmayin demeye getirdi doktor cunkuu cok sagol canimm
Rica ederim canım hayırlı haberi yazarsın buraya