Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu Kızlar yardım....ikisi arasında karar veremiyorum...

elizhaa

elizhaa...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
172
1
96
Manisa
19 aylık oğluma oda yapacağım ama şu iki oda arasında karar veremiyorum, 1 aya kadar kendi evimize taşınacağız,lütfen fikirlerinize ihtiyacım var,hangisi daha kullanışlı acaba...:26: $çilek biconcept.webp$meltem mobilya.webp

bence ilk resimdekini yapmalısın.
2. resim daha çok bebek odası gibi biraz büyüdüğünde değiştirmek zorunda kalırsın ama ilki öyle değil yaparsın yıllarca kullanır gibime geldi

Son düzenleme:
bence ilk resimdekini yapmalısın.
2. resim daha çok bebek odası gibi biraz büyüdüğünde değiştirmek zorunda kalırsın ama ilki öyle değil yaparsın yıllarca kullanır gibime geldi

teşekkür ederim canım fikrin için ...acaba biraz büyüdüğünde arabalı yataktan sıkılır mı,bir de yatması,kalkması sıkıntı olur mu acaba şu yaşlarda,henüz 1,5 yaşında çünkü.off ne kararsız kaldım..

teşekkür ederim canım fikrin için ...acaba biraz büyüdüğünde arabalı yataktan sıkılır mı,bir de yatması,kalkması sıkıntı olur mu acaba şu yaşlarda,henüz 1,5 yaşında çünkü.off ne kararsız kaldım..

rica ederim. resimler açılmadığı için diğer odadaki yatağı göremiyorum ama ben 7-8 yaşında olup o şekilde yatak kullanan çocuklar tanıyorum.
ama şuanda rahatsız olur mu rahat yatabilir mi onu ben bilemeyeceğim ama çocuğum olsaydı kesin yorum yapabilirdim ..

Arabalı yatak çilek mobilyanın,ben de buara oğluma oda mı yapsam kararsızlığındayım konu açmıştım zaten.bu yatak yani biconcept diye geçiyor evet afilli gayet şık ancak malzemesi itibari ile(parlak)çizilmeye çok müsait ayrıca yatagın onden ya da yanlardan açık bir yeri yok çocuğun içine girip çıkması biraz sorun.sen de onunla yatmak istesen ciddi sorun bence.benim zaten odam çok ufak bu araba da buyuk olduğu için odayı kaplıyor bu sebeple galiba turbo racer alacağız gibi..

Birinci yani arabalı olan erkek çocuk için daha uygun gibi.

Back
X