- Konu Sahibi BosnakGuzeli
bence ikisi de çok güzel ama birincisinde daha genç görünüyorsun artık olgun mu görünmek istiyorsun genç mi sana kalmışsositososito
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet işte bende vazgeçtim güzeldi ama artık başka renklere yelken açıorum:))
bence ikisi de çok güzel ama birincisinde daha genç görünüyorsun artık olgun mu görünmek istiyorsun genç mi sana kalmışsositososito
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...i-sac-bakimi-icin-uzmanindan-cevaplar-45.html
buraya resmimi koydum mevcut istedigim renkleride söyledim ama bakalım uzmanımız ne dicek ona göre bişiler yapcam artık tatlım:))
saol canım sende çok güzel bir kızsın ve ne renk yaparsan yab yakışıcagına eminim çünkü yüzün güzel her model ve renk gider emin ol:))yerimseniben
röfleli daha güzel durmuş
koyu renk biraz büyük göstermiş
boşnak sen çok sugarmışsın beaaaaa :jeyyar:sarı saçlı halin çok daha güzel :asigim:
canım bebek gibisin
kesinlikle sarı dahaçok yakışmış , açık balyajlar deneyebilirsin yerimsenibençok yakışır
bu boşnaklar çok güzel oluyor zaten boshayallersmileyav beni gören sapık sanacak şimdi kaydirigubbakcemile3