kızlar yardım hamilelik öncesi ilaç

adanalxix ebru

sana kocaman aşığım:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
269
0
35
slm kızlar bende hamileyim degerim 14,52 çıktı çok yeniymiş ama ben ayın birinde acile gittimn çok hastaydım ve 3 4 gün bir ilaç kullanmıştım gebelik öncesi oldugu için bebegime zarar verir mi????senağlamasenağlamasenağlama

hiçbişey olmaz merak etme.ilaçlar için doktorlar ya hep ya hiç derler.yani eğer etkilediyse 30 gün içinde zaten düşer etkilemediyse sağlıkla devam eder.benim annem bana hamileyken bilmeden tabi röntgen bile çektirmiş.içini ferah tut hiçbişey olmaz bebişine.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

çok tşk. ederim inş. bişey olmaz bide ayın üçünde röntgen çekilmişti bana allahım inş. bişeyi yoktur bebişimin:KK43::KK43::KK43::KK43::

bişey olmaz merak etme ama doktora gittiğinde içtiğin ilaç ve röntgen konusunda bilgilendir yine de.

aynı şekilde bende kullanmıştım 3-4 gün ilaç.bahar nezlesi geçirmiştim.ama ben ilk 1 ay panik atak için antidepresan ilaçlarımıda içmiştim.hamile olduğumu bilmeden içtim.hamileliğimle öğrendiğimde dr sordum.beni araştırma hastanesinin farmakoloji bölümüne yönlendirdi.orada kullandığım ilaçları ve sayılarını aldılar. 1 hafta sonrada kadın doğum druma rapor hazırlayıp gönderdiler.nezle için içtiğim ilaçların sayısı az olduğu için pek dikkate almadılar.ama uzun süreli içilen ilaçlar önemli.
sen en iyisi druna hepsini söyle.o gerekirse seni farmakolojiye gönderir.

canım merak etme hiç bişi olmaz Allahın izniyle ben ne ilaçlar kullandım halada kullanıyorum tabi doktor kontrolünde yani o Allahtan olan bişi kafanı buna takıpta sıkma kendini bende senin gibi çok kafama takmıştım ama sonuçta olcağı varsa sen çok iyi dikkat etsen bile olur olmucaksada ne yaparsan olmaz tabiki tedbiri elden bırakmamak lazım ama merak etme yani bişicik olmaz

tşk. ederim kızlar cuma günü kontrolüm var bakalım doktor ne dicek ama ben bi kaç doktorla konuştum ben ilk test yaptıgımda daha 1 2 günlükmüş bebek ve kalp atışları başlamadıgı için bişey olmaz dediler

:))) Canım ben hamileyken ameliyat oldum:)) Doktorlar gebelik yok dedi ben hissediyordum ama ultrasonda görünmeyince içim rahat bir şekilde ameliyata girdim ,narkoz aldım ve bir sürü antibiyotik kullandım 2 hafta sonra hamile olduğumu anladım çok tedirgin olmuştum ama gebelik yeniyken bebek etkilenmez dedi doktorum ve öylede oldu bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdim.Canını sıkma hamileliğinin tadını çıkar...

X