Kızlar yardım eşimin kaztüyü montunu berbat ettim bana yardım edin

Nehir-derin2

Bal oğlum 🥰Lokum kızım😘🤲
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
4.989
5.513
33
Kızlar benim evim biraz küçük, o yüzden kışlıkları bazanın altına kaldırdım ama vakumlu hurç önerdiler çevremden bende eşimin kaztüyü montunuda koydum bugün bi çıkardım resmen birbirine yapışmış sizce düzelir mi eşim beni vuracak :)

Kızlar benim evim biraz küçük, o yüzden kışlıkları bazanın altına kaldırdım ama vakumlu hurç önerdiler çevremden bende eşimin kaztüyü montunuda koydum bugün bi çıkardım resmen birbirine yapışmış sizce düzelir mi eşim beni vuracak :)

Tüyler şu bildigimiz kürk tüyleri gbiyse tarakla tarayip kabartabilirsin

Bence hassas programda yika gunes goren bi yerde kurut ama cok fazla sikma netten biraz arastir bakalim kaztuyu montlar nasil temizleniyor hem belki havalandirsan kendine gelir

Sorunuza cevap veremeyeceğim ama şunu söylemem gerekiyor.

Kaz tüyleri, hayvanların tüyleri canlı canlı yolunarak elde edilir. Bu süreçte hayvanların işkence derecesinde canı yanar.

Bununla ilgili videolar ve fotoğraflar bulabilirsiniz.

Bilmeyenler için bu bilgiyi paylaşmak istedim.

Sorunuza cevap veremeyeceğim ama şunu söylemem gerekiyor.

Kaz tüyleri, hayvanların tüyleri canlı canlı yolunarak elde edilir. Bu süreçte hayvanların işkence derecesinde canı yanar.

Bununla ilgili videolar ve fotoğraflar bulabilirsiniz.

Bilmeyenler için bu bilgiyi paylaşmak istedim.
Bilgin için teşekkür ederim eşim bekarken almış ben sevmiyorum zaten ama kendi seviyo bişey diyemiyorm

• Beğen
Reactions: K_G
Bence hassas programda yika gunes goren bi yerde kurut ama cok fazla sikma netten biraz arastir bakalim kaztuyu montlar nasil temizleniyor hem belki havalandirsan kendine gelir
Şansıma yağmur yağacak zamanı buldu en hassasta bi deneyim arkadaşın dediği gibi havluyla falan yıkayım inş düzelir

Hemen yikaman sart mi tatlim henuz mont giyilecek bi hava yok yikamak icin gunesli bi günü tercih et ki guneste o tüyler kabarsin
Eşim burnumdan getirdi çok seviyomuşta falan filan tipik erkek işte uyuz etti al işte bak düzelttim diye gözüne sokmak istyorum:) o değilde ondan önce kurutemizlemeye verdiydi yıkamak iyce berbat etmesin iyce söylenir

Eşim burnumdan getirdi çok seviyomuşta falan filan tipik erkek işte uyuz etti al işte bak desinin üzelttim diye gözüne sokmak istyorum:) o değilde ondan önce kurutemizlemeye verdiydi yıkamak iyce berbat etmesin iyce söylenir
Tatlim simdi nette baktim hassas program 30derece ama az sikma yapin diyor kurumaya yakin sıkça cirpinca kendiliginden kabariyomus hatta bi kisi esinin tanidigi kuru temizlemye verip orada yikatmis once tuyler yapisik gibi duruyomus ama havalanip cirptikca eski haline geliyomus insallah icin rahatlamistir biraz ister kuru temizleme yikasin istersen sen yika ama asla cok sıktirma tatlim

Tatlim simdi nette baktim hassas program 30derece ama az sikma yapin diyor kurumaya yakin sıkça cirpinca kendiliginden kabariyomus hatta bi kisi esinin tanidigi kuru temizlemye verip orada yikatmis once tuyler yapisik gibi duruyomus ama havalanip cirptikca eski haline geliyomus insallah icin rahatlamistir biraz ister kuru temizleme yikasin istersen sen yika ama asla cok sıktirma tatlim
Çok saol canım teşekkür ettim yarın halledicem inş

Yok canım ya hani şişme mont tarzında bişeyler oluyoya ondan şişme monttu yağmurluk gibi bişey olmuş:)

kazlara yapılan zulmü gördükten sonra hayatımdan çıkardığım bir daha giyemediğim kaztüyü montum aklıma geldi...
tabi konu bu değil...arkadaşım güneş varsa halaa sizin oralarda güneşte beklet kabarır, bir kaç kez de çırp...

X