kızlar yardım edinnn........

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
bende size bişey sorucam ben düz lise mezunuyum ama 2 yıllık çocuk gelişimi ve bankacılık yazmak istiyorum öncelik meslek liselilerin biliyorum ama onlar genelde 1, öğretime yerleşiyolar alan dışı olanlarıda 2, öğretime yerleştiriyolar diye duydum ama tercih kılavuzuna baktığımda çocuk gelişimi 1, öğretim puanları genelde 2, öğretim puanlarından düşük nedeb böyle bilen varsa açıklayabilir mi

Konuyu Eğitim ve Kadın başlığına taşıyorum..Ordan daha çok kişi konunuza yorum yapabilir,yardımcı olabilir..

canım sana sebebini yazayım
ben de düz lise sosyal bilimler mezunuyum 2005 girişliydim
muhasbe 2.öğretime girdim 2007' de mezun oldum
neden 2.öğretim seçtim çünkü ticaret liselileri 1.öğretimleri dolduruyordu
bende mecburen 500 ytl fazla hraç ödeyip 2.öğretim okudum
meslek liselileri sınavsız girdikleri için sadece okul puanları ile giriyorlar...
ama canım şunuda gördüm meslek lisesi olup 2 yıllık MYO yu bitiremeyenleri gördüm çünkü dersler zor...

şunu belirteyim evet arkadaşım çocuk gelşişime çok fazla ragbet var...fakat meslek lisesliler 1 öğretimi dolduruyor..önceden mezunlar ise ikinci öğretimi dolduruyorlar...bende özellikle inceledimçocuk gelişimin öss yerleştirme puanları yok yani demek oluyor ki hepsi meslek lisesinden yerleşmiş....eğer öss puanı görürsen en küçük taban puanda yaz derim yada yeni açılan bölümleride yazabilir ve şansını deneyebilirsin...fakat bankacılık incelemedim dediğim gibi yaaaaaap ama umarım istediğin olur..bol şanslar

ewt dersleri biraz zor..ama iyi çalışırsan dert etme bunu...ikinci öğretimin parasıda 4 yıllıklara göre bi kaç kat fazla....çocuk gelişimi ideal süper işler bulursun..

X