kızlar yardım edin

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
Arkadaslar, 4 aydir daha bebek istyoruz. Adet gunum bugun adetim hep duzenlidir ama ben bugun adet olmadim yani adet agrisi bile yok sadece sag kasigim batiyo aciyo 1 haftadir ara ara batiyordu ama hemen geciyodu. Bgun dha cok batmaya basladi goguslerim acayip sisti. Ve dune kadar sarimsi renk cok akintim vardi ama dunden beri oda yok.. sizce hamilemiyim ben cok heycanlandim yarin idrar testi yapsam cikarmi bu belirtiler hamilelikmi

Bunu ancak test yaparak veya kan testiyle anlayabiliriz,adetlede cok.benziyor cunku belirtiler..dilerizki bebistendir

Yaa benim adetim acayip agrili olur yani bir gun oncden baslarim kivarnmaya ama bu sefer oyle olmadi hafif hafif sah kasigim agriyor sadece ve hic gunu gecemezdi gununu birak saati bile ayniydi ama olmadim belirtisi bile yok sadece sag kasigim agriyor bacagima kadar vuruyor

ben adet olacağım gün test yapmıştım çıkmıştı, benim 15 gündür kasığımda değişik batmalar vardı, istiyormuşsunuz inşallah öyledir:)

ben adet olacağım gün test yapmıştım çıkmıştı, benim 15 gündür kasığımda değişik batmalar vardı, istiyormuşsunuz inşallah öyledir:)
Cooook istyorum bu ay cok dua ettim inaniyorum resmen kapildim olmadiysa uzuleecegim ama olsun bu gunun tadini ckartyorum :))

Kizlar idrar testi yaptim negatif... acaba idrarami gecmedi yoksa adetimmi gecikti uuufff bosyere kan testide vermek istemiyorum. ... yaaa beklemek cokkk zorrr ((

Kizlar idrar testi yaptim negatif... acaba idrarami gecmedi yoksa adetimmi gecikti uuufff bosyere kan testide vermek istemiyorum. ... yaaa beklemek cokkk zorrr ((
Kan testi neden boş yere olun emin olmuş olursunuz böyle arada kalmak daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…