Kız İsteme kızlar yardım edin

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
merhabalar benim erkek arkaşımın ailesi isteme öncesi konuşmaya geliyolar tanışma desem olmaz çünkü birbirleirni tanıyolardı sadece bizim ilişkimiz olduğunu bilmiyolardı şimdi öğrendiler bize gelmek istiyolar babamda gelsinler dedi.benim bilmediğim çok şey onlar geldiğinde nası davranmalıyım anne babasının elini öpmem gerekiyomu karşılarken ? erkek arkadaşımı nası karşılamma lazım tokalaşıcakmıyım sadece iki yanaktan öpersek ayıp mı olur hangisi doğru? ben çokta utangaç bi kızım kendimi nası rahatlatıcam çekingenim. bide1 ne giymeliyim güzel günlük erlibiselerim var ama biraz kısalar diz üstümdeler bi tane diz altında bi elbise bulup satın aldım yazlık kumaştan çiçek desenli boyu dizimin altında kısa değil üstüde askılı çok günlük bi elbise ama siz ne önerirsiniz sorularıma fikir bekliyorum kızlar teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
canım inan çok tecrübeli biri olarak söylüyorum. ailesinin elini falan öpme daha şimdiden bence. ama bunu annene sor sen yine de. erkek arkadaşınla rahat olabilirsin çok mıç mıç olma. ben elimle "buyur" der gibi geç işareti yapmıştım. fiziksel temasa girmedim. tokalaşmadım da. elbisen bence iyi seçim. çok açık bi şey alma. ama şunu da söyliyim ailelerin muhafazakarlığı falan önemli bir nokta. mesela ben nişanlıyken eşim rica etmişti ailem muhafazakar sadece onların yanında çok açık giyme dışarıda sana karışmam demişti. ama şmd bakıyorum da ezdirmemeliymişim kendimi. evet çok açık giymemek güzel bir davranış. ailesi çok modern değilse bunlara dikkat etmen lazım. top model değiliz sonuçta. ama yine de kendinden ödün asla verme. elini verirsen kolunu kaptırırsın. ayrıca bu dönem ne yaptın yaptın. sonradan hiçbir şey yapamazsın. sakın ezilip büzülme çünkü o kaynana denen cins evlenene kadar canım cicim der evlendikten sonra canını çıkarmak için beş bin takla atar, dalavere çevirir. hiçbir kaynana gelinin sevmez çnk maalesef türk kadınları manyak olduğu için oğlundan kıskanır. bence öyle yani... açık ve net yazdım. gerisi sana kalmış bi şey. inan ağzım yandığı için söylüyorum. allah kolaylık versin.

sağol cnm fikirlerin için ben çokta heycanlı biriyim ya sakin olmak istiyorum nası yapıcam bide konuşucakmıyım onlarla acaba bana soru sorralar mı sorarlarsa ne sorralar bide erkek arkadaşıma davranma konusunu taktım yani tokalaşmasamda olşur dimi

Son düzenleme:
Canım sakin ol öncelikle başıma henüz isteme gelmedi ama tanıştım(aile arasında olmadı erkek arkadaşım tanıştırdı sadece) konuşuyorumda ailesiyle babannesi dedesi anannesi falan varsa ellerinden öpmen gerekir annesinin yaşıda büyükse öp bence bu bir saygı göstergesidir kendini ezdirmek demek degil yüz göz olmakta degil yapılması gereken bu bence ama ben annesinin babasının elini öpmüyorum çünkü yaşları orta yaşlarda kendi ailem yaşındalar annesine sarılıyorum babasıyla el tutuşmuştum sadece erkek arkadaşınla duruma göre tokalaş bence ya da çiçek falan getirirlerse elinden alırken gülümsersin olur biter dekolte ve mini giymemeye özen göster bence hanımhanımcık yani aşırıya kaçmadıgın sürece nasıl giyiniyorsan o şekilde giyebilirsin elbiseyi öneririm ben elbise hastasıyım ondan kalın askı ya da kısa kollu olabilir askılı olmasın bence boyunuda güzel düşünmüşsün canım inşallah sıkıntısız güzel bir tanışma kaynaşma geçer Ne fazla konuş ne de suratsız dur canım orta karar bence sana söz gelirse nasıl olduklarını sorarsın tanıyorsun ilk defa karşılaşmıyorsunuz sonuçta ama öyle bir ortam olmazsa onlar sordukça cevaplarsın sevdiginle gözle anlaşırsınız bence ne tatlı telaşlar bunlar rabbim banada nasip etsin inşallah hiç sıkıntı yapma sakin ol gayet güzel geçiçektir

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...
Benim fikrimce ellerini öpmene şimdilik gerek yok. İsteme olsun, söz takılsın ondan sonra öpmen lazım ama
Sevgilinle de sadece tokalaşsan da olur yanaktan öpsen de. Ben çok utandığım için hep tokalaşıyodum
Bence tanışma faslında elbise değil de, daha sade şeyler giyilmeli. Yani elbise de olur ama ben pantolon ve şık bir bluz ya da gömlek giyme taraftarıyım. Sonuçta kalkıp hizmet ediceksin rahat şeyler olsun üstünde
Sana tavsiyem hiç panik yaoma. Sadece dua et ailelerin anlaşması için. Çünkü bu biçok şeyi halledicek ve onlar anlaşırlarsa, her şey daha kolay ilerleyecek
İnşallah bi sorun çıkmaz, çok güzel geçer. Her anın tadını çıkar, hiç gerilme

sağol cnm çok zor ama ya bi geçsede rahatlasam ben böyle şeylerden çok utanıyorum kendi ailem onun ailesi bi o bide ben bi arada olma düşüncesi utandırıyo ya :)))

bide kızlar o yanımdayken başkaları akrabalar içindede durmaktan utanırım alışırmıyıom zamanla herkes böyle oluyomu

zamanla onada alısırsın :) oncelıkle hayırlı olsun fazla utangaçsın bunu bıraz durdur canım tabı onlar geldikten sonra erkek arkadasına hosgeldın desen yeterlı tokalasman belkı ıkı aıle tarafındanda hos olmaz gıyıme gelınce rahat ama şık ne özel gunluk ne spor bısey olsun aılelerın muhafazarlıgına gore acıklık kapalılık sana kalmıs ama kızı verdık yada öle bı muhabbet gectıgınde zaten el falan öpuorsunuz karsılıklı ılk bastada gırıste bı toklassan yeter kasma kendını canım hersey olacagınza varır ve zamanla gelısır zaten en bıle anlamazsan noldugunu ne bıttıgını

rahat ol. kendin gibi ol. yoksa ilerde evlendiğinizde gerçek halini görüp daha çok sorun yaşarsın kayınlarınla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…