canım inan çok tecrübeli biri olarak söylüyorum. ailesinin elini falan öpme daha şimdiden bence. ama bunu annene sor sen yine de. erkek arkadaşınla rahat olabilirsin çok mıç mıç olma. ben elimle "buyur" der gibi geç işareti yapmıştım. fiziksel temasa girmedim. tokalaşmadım da. elbisen bence iyi seçim. çok açık bi şey alma. ama şunu da söyliyim ailelerin muhafazakarlığı falan önemli bir nokta. mesela ben nişanlıyken eşim rica etmişti ailem muhafazakar sadece onların yanında çok açık giyme dışarıda sana karışmam demişti. ama şmd bakıyorum da ezdirmemeliymişim kendimi. evet çok açık giymemek güzel bir davranış. ailesi çok modern değilse bunlara dikkat etmen lazım. top model değiliz sonuçta. ama yine de kendinden ödün asla verme. elini verirsen kolunu kaptırırsın. ayrıca bu dönem ne yaptın yaptın. sonradan hiçbir şey yapamazsın. sakın ezilip büzülme çünkü o kaynana denen cins evlenene kadar canım cicim der evlendikten sonra canını çıkarmak için beş bin takla atar, dalavere çevirir. hiçbir kaynana gelinin sevmez çnk maalesef türk kadınları manyak olduğu için oğlundan kıskanır. bence öyle yani... açık ve net yazdım. gerisi sana kalmış bi şey. inan ağzım yandığı için söylüyorum. allah kolaylık versin.