kizlar yardim edin

yesim25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
106
0
ben 6+4 haftalik hamileyim ama 2 hafta önce kan testime göre iki hafta geride oldugum söylenmisti gec döllenmeden dolayi.yani simdi o zaman ben 7 haftalik degilde 5 haftalik olmam gerek.doktor bebegi gördu ama kalp atisi yoktu ve kücüktü bebek.bana anormal oldugunu ve kürtaj olmam gerektigini söyledi.bende düsünüyroum gec döllenme yüzünden 7 haftalik yerine 5 haftaliksam daha yeni ve normal degil mi?böyle birsey yasayan var mi

ben 6+4 haftalik hamileyim ama 2 hafta önce kan testime göre iki hafta geride oldugum söylenmisti gec döllenmeden dolayi.yani simdi o zaman ben 7 haftalik degilde 5 haftalik olmam gerek.doktor bebegi gördu ama kalp atisi yoktu ve kücüktü bebek.bana anormal oldugunu ve kürtaj olmam gerektigini söyledi.bende düsünüyroum gec döllenme yüzünden 7 haftalik yerine 5 haftaliksam daha yeni ve normal degil mi?böyle birsey yasayan var mı?

merhaba canım;bebeğini gören doktora sen geç döllenme olduğunu söylemedin mi,o belki en son adet tarihine göre hesaplamıştır ve bu ayrıntı çok önemli.bende senin gibi geç döllenmeyle hamile kaldım canım,normalde 9 haftalık hamile olmam gerekirken 7 haftalık hamileyim ve kalp atışını daha dün duyduk,keseyide daha 5.haftada.bence başka doktora daha git ve öyle karar ver,üzülme canım,moralini yüksek tut,lütfen bana da haberdar et.

Bencede kalp atışları ancak 7. haftada duyulabiliyor sen geç döllendiğine göre zaten 5 haftalıksın o zaman kalpatışları zaten duyulmuyor. Ben olsam başka doktora giderdim

bugun kan tahlili verdim kanda bakilacak hersey yolundami diye.insallah dediginiz gibi olur.doktora gec döllenmeyi dedikten sonra bana kan tahlili yapip tekrar bakalim dedi size yazacagim nolur dua edin

X