- Konu Sahibi FidanAzeri
-
kizlar lutfen yardim edin,benim adetim gecikeli 10 gun oldu,kac kez test yaptim negatif cikti.benim kafamda 2 soru olusuyor ya hamileyim yada ciddi bir rahatsizligim var,rahatsizlik oldugunu sanmiyorum cunki daha bir ay deyil doktora gitmisdim her sey normal cikmisti,hic bir rahatsizligim yoktu.o zaman hamileyim diyorum ama hamileyimse neden testte cikmiyor,bu sorularla icim icimi yiyor,ama yine de kafaya takmamaya calisiyorum kendimi oyaliyorum.simdilik doktora gitmeyi dusunmuyorum,hayal kirikligina ugramak istemiyorum,gitsem cok umutlanicam o yyuzden bir kac gun daha beklemek istiyorum.sizden sormak istediyim sudur testlerde hamilelik kac gunden sonra belli oluyor,cunki eger hamileysem adetimden 2,3 gun once kaldigimi dusunuyorum o yuzden soruyorum.bir de hamislere sorum sizde testle kac gunde belli oldu.bir de benim durumumuda olan varmi diye soracaktim.amma da cok sey sordum ben,ne yapiyim merak ediyorum:çok üzgünüm::yardimci olursaniz sevinirim.
yaaaa kızlar banada yardım edin biz korunmayı yeni bıraktık ve şu ovulsayon günlerine göre beraber olduk şimdi merak ediyorum tuttumu tutmadımı ama adetimin gecikmesini beklemek istemiyorum çünkü o zamanda kadar dayanamam kan testi yaptırıcam ama acaba onu ne zaman yaptırmam gerekiyo yani ne kadarda çıkar acaba hemen öğrenmek istiyorum çünkü spora falan gidiyorum onu bırakmam gerekiyo ama en çokta merak ettiğimden hemen öğrenmek istiyorum yoksada tekrar gün sayacağım için
peki ksmt hiç aklına kan testi gelmedi yada hemen doktora gitmek yani az değil 15 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?