kizlar ilgilendiyiniz icin hepinize cok tesekkur ederim.bu gun cok kotu bir gun yasadim hala kendime gelemedim.sabah yine test yaptim yine negayif cikti ben de bir doktora gideyim dedim,esim isdeydi bir de onu isden ayirmayim kendim giderim dedim,keske yalniz basima gitmeseydim,bir ay olmaz kendimi kontrol etdirdiyim icin bir sey cikacagina inanmiyordum en kotu ihtimal hamile deyilsin olacakti,kendimi de ona hazirlamisdim.doktor ultrasonda bakti bana ve sende kist var dedi,cok korkdum.eve nasil geldim hic bilmiyorum hemen esime telefon etdim o da hemen geldi,o geldiyinde artik agliyordum cok korkmusdum,ha bu arada unutdum soylemeyi doktor bana bir ayin icinde olusmus bu kist cok tehlikeli falan deyip korkuttu beni.neyse esim geldi beni boyle aglayan gorub cok korkdu,ne oldu hamile deyilmisin diyemi agliyorsun boyle dedi|telefonda hic bir sey soylememisdim hemen eve gel demisdim|hayir kist var ciddi bir sey falan dedim beni sakinlesdirdi ve baska bir doktora gitdik,doktor hic bir sey yok dedi,hamile deyilsin ama ciddi hic bir problem yoktur dedi yiginti var dedi ve ne oldugunu anlatdi adet olmadigim icin kan yigintisi olusmus adet oldugumda gidecekmis korkacak hic bir sey yokmus,sag olsun cok yardimci oldu,tabi ki biz de cok mutlu olduk,cok rahatladim.yanlis anlama yuzunden basima neler geldi,birinci gitdiyim doktor yanlis anlamis daha dogrusu ne oldugunu anlayamamis ve beni cok korkuttu.simdi bile kendime gelememisim,basim cok agriyor,bu gun gecirdiyim korkuyu ,stresi hic bir zaman gecirmemisim,genelde ben doktora gitmeye bile korkan biriyim bu gun yalniz basima doktordan bunlari duyunca cok korkdum.cok sukur her sey yoluna girdi.bu gun yasadiklarimdan sonra belki de cocukcun bu kadar cok direnmemen gerekdiyini anladim,bunu sizinle paylasmamin nedeni de budur,saglikli olalim mutlu olalim allah baska dert vermesin zamani geldiyinde insallah rabbim her isteyene cocuk da verecekdir,bu gun bunu oyrendim,bundan sonra cocuk cocuk demeyeceyim ne zaman zamanidirsa rabbim verecek insallah,her kese saglikli mutlu hayat diliyorum,elimizdekilerim deyerini bilelim ve en hayirli zamanda cocuk sahibi olacagimiza inanalim,cok da direnmeyelim,elimizdekilerle yetinmeyi bilelim.bu gun canim kocami cok korkuttum belli etmese de o benden cok korkdu.onu cok seviyorum,bunu bu gun bir daha anladim.her kese saglikli hayat nasip etsin rabbim.sizleri cok seviyorum.hepinizi opuyorum.