- 11 Temmuz 2020
- 988
- 269
- 33
- 33
Test sonuçlarıma bakar msnz hepsi kırmızı çıkmış ne demek bunlar internette de yok e 2 özellikle çok yüksek çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lh bakılmadı mı önemli olan fsh ve lh arasındaki oran ve bunlar adetin 3.günü mü bakıldıNormal değerini anlamadım
Mrblar burada progestron düşük e2 yuksek fsh kac olmasi tam bir bilgim yok ama ayrintiya rapor kismina cikiyor orda referans yazar doktor ne dedi progestronun düşüklüğü adet oncesi adet sonrasi degisiyor mu bilmiyorum daha dun bnde hastaneden bu testleri yaptirdim bnm progestron 6.53 cikmis bazi testler yaptı e2 bakilmadi onu adetli iken bakacak ama her hastaneye gore referans araligi degisiyor
Lh yumurta rezervi ilr ilgili yumurtlama donemin
Doktora gidemedim ki daha test çıktı yarın da arife gidememMrblar burada progestron düşük e2 yuksek fsh kac olmasi tam bir bilgim yok ama ayrintiya rapor kismina cikiyor orda referans yazar doktor ne dedi progestronun düşüklüğü adet oncesi adet sonrasi degisiyor mu bilmiyorum daha dun bnde hastaneden bu testleri yaptirdim bnm progestron 6.53 cikmis bazi testler yaptı e2 bakilmadi onu adetli iken bakacak ama her hastaneye gore referans araligi degisiyor
Lh norml zatrn canm ama yumurtlama donemi oldugu zamn yukselir onu diyorum diger testler normla gozukuyor sadece progestran adet oncesi adet sonrasi degisyor mu bir fikrim yokLh burada normal ama oran kaç olacak onu bilmiyorum
Mrblar burada progestron düşük e2 yuksek fsh kac olmasi tam bir bilgim yok ama ayrintiya rapor kismina cikiyor orda referans yazar doktor ne dedi progestronun düşüklüğü adet oncesi adet sonrasi degisiyor mu bilmiyorum daha dun bnde hastaneden bu testleri yaptirdim bnm progestron 6.53 cikmis bazi testler yaptı e2 bakilmadi onu adetli iken bakacak ama her hastaneye gore referans araligi degisiyor
Test sonuçlarıma bakar msnz hepsi kırmızı çıkmış ne demek bunlar internette de yok e 2 özellikle çok yüksek çıkmış
[/QUOTE
Paylaştığı sayfa görüntülerde prolaktin,progesteron ve estradiol referans dısı olarak pembeye boyanmış. Lh da yok farkı anlayabilirsiniz. Yanlışlık olmuş herhaldeKızlar kırmızıdan kastınız nedir kırmızılık yokki testlerde o sitenin rengi
Bütün değerlerin normal sıkıntı yok