• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin

kevsersoylu

İki prenses annesi❤️
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
4.322
2.303
373
Kocaeli
Öncelikle merhaba kızlar mune abla konumun yeri burası değil ama bı süre nolur konum burda dursun çünkü benim için çok büyük dert

Arkadaşlar 20 lik diş çıkartıyorum ölüyorum ağrıdan kulağıma kadar vuruyor ağrı yutkunamıyorum sürekli ağrı kesici içiyorum oda belli bir süre geçiriyor sonra tekrar başlıyor

Doktora gittik emzirdigin için çok kuvvetli ilaç veremedi ağrı kesici verdi ama geçmiyorrrrr

Nasıl geçer ne yapayım ben bu dişe bu saaat oldu ağrıdan ölüyorum evde uygulayabilegim gecerebilecek yöntemler var mı

Öncelikle merhaba kızlar mune abla konumun yeri burası değil ama bı süre nolur konum burda dursun çünkü benim için çok büyük dert

Arkadaşlar 20 lik diş çıkartıyorum ölüyorum ağrıdan kulağıma kadar vuruyor ağrı yutkunamıyorum sürekli ağrı kesici içiyorum oda belli bir süre geçiriyor sonra tekrar başlıyor

Doktora gittik emzirdigin için çok kuvvetli ilaç veremedi ağrı kesici verdi ama geçmiyorrrrr

Nasıl geçer ne yapayım ben bu dişe bu saaat oldu ağrıdan ölüyorum evde uygulayabilegim gecerebilecek yöntemler var mı

Ablacım maalesef taşımak zorundayım.
Geçmiş olsun, diş için karanfil yağı iyi geliyor, karanfil yağı yoksa kuru karanfili de diş çıkardığın yere koyabilirsin, sirkeli suyla gargara yapmakta iyi gelir, sarımsak varsa biraz tuzla bir diş sarımsağı ezip birazcık suyla yumuşatıp ağrıyan yere koyarsan o da hafifletebilir, yanağına buz torbası koyup bekletebilirsin, bir de yatarken başının altına birkaç yastık koyarsın, baş yüksekte olursa kan basıncı olmayacağından diş ağrın şiddetlenmez.

Back