• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin Üst çene darlığı

cutegirl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
55
10
38
Kızlar yardım edin :(( Diş teli takılmadan önce üst çene darlığı olduğu için çıkartmalı damaklık takıyodum ama çıkartmalı olduğu için unutuyordum ve midemi bulandiriyodu şimdi çıkmayan damaklik taktılar ve dislerim yerinden çıkıcakmis gibi acıyo agriyo hiç bişey yiyemiyorum dişlerimi normal kapatınca bile acıyor takan oldu mu aranızda lütfen yardım edin :( :(

Kızlar yardım edin :KK43:( Diş teli takılmadan önce üst çene darlığı olduğu için çıkartmalı damaklık takıyodum ama çıkartmalı olduğu için unutuyordum ve midemi bulandiriyodu şimdi çıkmayan damaklik taktılar ve dislerim yerinden çıkıcakmis gibi acıyo agriyo hiç bişey yiyemiyorum dişlerimi normal kapatınca bile acıyor takan oldu mu aranızda lütfen yardım edin :KK43: :KK43:

aynılarını yaşadım canım bi süre acıyor sonra alışıyorsun ben 1 haftada ne kilo vermiştim ağrı geçene kadar hatırladım da.. geçici bi durum de sabret.. allah başka dert vermesin..

aynılarını yaşadım canım bi süre acıyor sonra alışıyorsun ben 1 haftada ne kilo vermiştim ağrı geçene kadar hatırladım da.. geçici bi durum de sabret.. allah başka dert vermesin..
Hiç bişeyi ciğniyemiyorum cignemeden yutuyorum bir tek uyurken ağrımıyo :( disime dokununca bile acıyo ya hiç geçmiycek gibi öf :(

Hiç bişeyi ciğniyemiyorum cignemeden yutuyorum bir tek uyurken ağrımıyo :KK43: disime dokununca bile acıyo ya hiç geçmiycek gibi öf :KK43:

sadece sıvı ile beslenmiştim ben de.. çok sıkıntılı haklısın ama dayan 1 haftaya alışıyorsun ağrı kalmıyor..

Back