Doğuma Hazırlık Kızlar yardım edin oğluma isim bulamıyorummmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulcanarslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
6
0
Merhabalar arkadaşlar ben 2. Oğluma 6 aylık hamileyim hamileliğim bayağı sıkıntılı geçiyor.ayrıca oğluma isim bulamadım ilk oğlumun adı murat efe yardım ederseniz sevinirim önerilerini bekliyorum

Gözüm aydin dayanamadim gecenin köründe yazayim dedim
Senin ve esinin kulagina tabiki en güzel gelen adi koyacaksiniz
buda benden olsun

Ege,Arda

tek yada beraber uyumlu sanirim

iyi geceler

bence çocuklarının iksininde simini uyumu koymana gerek yok yani sonları aynı oluyo ya kafiye gb öle yapma bence canım :) ben sana bi kaç isim yazayım mesela

baran
uygar
devrim
ılgın
yiğit

birde şöle bi öenrim olacalk eğer evlenmeden önceki soyismin erkek ismi olarak uygunsa onu koy derim ben öle yapacağım :)

benim eşimin adı burç..
oğlum olursa adını burç alp koyucaz.belki yardımcı olabilmişimdir..

bence çocuklarının iksininde simini uyumu koymana gerek yok yani sonları aynı oluyo ya kafiye gb öle yapma bence canım :) ben sana bi kaç isim yazayım mesela

baran
uygar
devrim
ılgın
yiğit

birde şöle bi öenrim olacalk eğer evlenmeden önceki soyismin erkek ismi olarak uygunsa onu koy derim ben öle yapacağım :)

gerçekten çok güzel isimlerr teşekkürlerrr değerlendireceğimm

Benım oĞlumun adı aytunÇ cok severek koymustum
gÖkalp
de benım favorı ısımlerımden allahım hayırlı dogumlar nasıp etsın

hayırlı olsun canım bende de;
uras
jerfi
baturalp
akel
çağın (buarada ben de hamişim oğlum olursa bunu koycam yıldırım şimşek anlamı varmış)
pamir
dirim
korcan
şadan
tuna

Allah kucaginda gormeyi nasip etsin canım :nazar:

ben oglum olursa adını Kayra koyacagım

benımde favorı erkek ısmım yıgıt :) benımkı erkekse kesın yıgıt koyucam adını :) allah saglıklı dogumlar nasıp etsın arkadasım.

X