kızlar acilen yardım edin nolur. 6 mayısda regl olmuştum.eşimle 19 mart gecesi korunmasız bir ilişki yaşadık. sanırım ovulasyon dönemime denk geliyor... 12 saat içinde norlevo içtim. 14 gün oldu tık yok. ne bir kanama ne bir ağrı bulantı.. hiç bir yan etkisi yok. regl günüm yarın... hala olmadım.stresten ölmek üzereyim.hamile miyim çok korkuyorum yaaa... kızlar nolur yardımcı olun.. geç mi kaldım ki acaba diye düşündüm fakat 12 saat içinde içtim işte... öleceğim ya stresten
kızlar acilen yardım edin nolur. 6 mayısda regl olmuştum.eşimle 19 mart gecesi korunmasız bir ilişki yaşadık. sanırım ovulasyon dönemime denk geliyor... 12 saat içinde norlevo içtim. 14 gün oldu tık yok. ne bir kanama ne bir ağrı bulantı.. hiç bir yan etkisi yok. regl günüm yarın... hala olmadım.stresten ölmek üzereyim.hamile miyim çok korkuyorum yaaa... kızlar nolur yardımcı olun.. geç mi kaldım ki acaba diye düşündüm fakat 12 saat içinde içtim işte... öleceğim ya stresten
Evet yaklaşık ovulasyon dönemine denk geliyor. Evet ilacın etkisi tartışılmaz ama Allah büyük o isterse yapacak bisey yok canım. O kadar uğraşıyo gebe kalamayanlara gore şanslı oldugun icin şükretmelisin eğer hamile isen. Degilsen de daha fazla stres yaparsan cok gecikme de olabilir. Aklında olsun stres en onemli etken kendini rahat bırak düşünmemeye çalış derim ben.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya tabi ki herşey kısmet ama inş olmaz.. ilacı içip de hamile kalanların yorumunu okudukça karnıma ağrılar giriyor.. hala adet olmadım.. inş olurum.. 12 saat içinde içtim ilacı... geç değil dimi yaaa
stres yaptığın için adet olamıyo olabilirsin...
Durumunuz nedir hala olmadı mı?
İnşallah hamile değilsinizdir istemiyorsunuz sonuçta ama hamile olsanız da Allah size o bebişi nasip ettiiyse eğer evlisiniz nasılsa belki ilerde iyiki olmuş dersiniz.
çoook teşekkür ederim. bugün adet oldum...çok şükür o kadar mutluyum ki anlatamam.. norlevo işe yarıyo arkadaşlar tabi herşey Allah ın elinde... kabus gibi geçen 15 günümü asla unutamam.. rabbim herkesin gönlündekini versin inş.
Hadi gözün aydın :) Benim de bu ay adetimde gecikme oldu, doktor mevsimsel ve kendine yaptığın stresten dedi, Tarlusal verdi, 2 gün oldu biteli ama henüz tık yok, ciddi anlamda adet olamamanın verdiği stres çok başka, inşallah ben de bu bikaç gün içinde olabilirim
olursun canım hiç stres yapma. ben kabus gb bir 15 gün geçirdim. öldüm stresten .. benim tek derdim hamile kalmamaktı..gecikme sorun değil aslında.senn de öyle sanırım
Evet benimkinin nedeni yaşadığım gecikme canım, bu yaşıma kadar hep 28-30 günde bir olurdum, ilk defa böyle bişey yaşıyorum, 10 gün geçti, o yüzden ister istemez stres tam gaz devam ediyor üstümde :)
inş en kısa zamanda olursun canım... çok zor beklemek... insss hemen olursun ..stres yapmamaya çalış ama...
ya adet olduğum halde hamile kalmam söz onuşu değil dimi.. saçmalıyo da olabilirim ama aklıma herşey geliyor nolur kusura bakmayın :) net bi şekilde hamile olmadıgım kesinlemiş oldu dimi adet olarak :))
Ve benim de ilaç etkisini 3. gününde gösterdi, adetimi olabildim sonunda :)
gözün aydın canım :) bu ilacı çıkarandan Allah razı olsun :)
İnanılmaz hafiflediğimi hissettim çok teşekkürler canım :)
Bu arada bi kadın doğum doktorunun konuşması denk geldi de, adet olsan da hamile olma ihtimalin olurmuş; ancak hamileyken olduğun adet ve normal adeti ayırt edebilirmişsin..
Hamileyken leke gibi hafif hafif gelirmiş ve rengi çok açık olurmuş. Ama normal adetin yoğun ve tam kırmızı ve pıhtılarla birlikte gelirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?