• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlar yardım edin ne zor iş:(

deniz21ist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
12
0
36
İstanbul
Öncelikle herkese merhaba.

yaklaşık 2 yıldır erkek arkadaşım var, devamlı beraberiZ ve ailem de bu durumdan rahatsız artık adını koymak istiyorlar. Ikimiz de çalışıyoruz, ama o daha hem mezun değil hem askerliği yok yaş da 26 oldu. Okulu uzamış daha bitmedi inşallah bitirmeye çalışıyor :/

Normalde okul askerlik olmadan sinı koyma taraftarı olmadım hiçbir zaman ama hem yaş hem de aile ile daha fazla sorun yaşamamak adına söz kessek mi diyorum ama kafam almak bullak. Bir akıl verin nolur, içinizde benzer sıkıntıyı yaşanalar lütfen :/

yaklaşık 2 yıldır erkek arkadaşım var, devamlı beraberiZ ve ailem de bu durumdan rahatsız artık adını koymak istiyorlar. Ikimiz de çalışıyoruz, ama o daha hem mezun değil hem askerliği yok yaş da 26 oldu. Okulu uzamış daha bitmedi inşallah bitirmeye çalışıyor :/

Normalde okul askerlik olmadan sinı koyma taraftarı olmadım hiçbir zaman ama hem yaş hem de aile ile daha fazla sorun yaşamamak adına söz kessek mi diyorum ama kafam almak bullak. Bir akıl verin nolur, içinizde benzer sıkıntıyı yaşanalar lütfen :/

anladığım kadarıyla üniversite okuyor yani kısa dönem yapacak.. eğer istiyorsanız askerden önce bir söz yapın adını koyun askerden sonra da nişan düğün yaparsınız canım=)

Bende senin gibi dusunuyordum benimkininde kisa donem askerligi var askerlik olmadan asla diyodum ama baktim olacak gibi degil bu yaz aileleri tanistirmayi dusunuyoruz insallah zaman kaybina gerek yok o askerdeykende bende hazirliklari tamamlarim kayinvalideyle ins. Sonrada gelir gelmez dugunnn :) :) :)

Bence de canim, madem ki is uzadi, bir söz kesin. Ailen hakli :)
Askerde sonra hersey daha hizli bir sekilde evlilige dogru gelisir insaAllah :16:

Mutluluklar simdiden :3:

aileniz mezun değil askerlik yok neden acele ediyor aileler tam tersi bekle derler de.. adını koymak istemelerini anlıyorum tabi..
ama siz istiyor musunuz?
ailelerin işin içine girmesi zordur.. başbaşa sevgili olmaya benzemez.. iyi düşünün..

Back