kızlar yardım edin ne yapmalıyım?

fulya6118

İcra memuru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
199
1
116
34
herkese slma.s. biraz uzun olcak ama içimi dökmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum...

geçen sene ocak ayında final sınavlarında bir çocuğa rastladım. herhalde ilk görüşte aşk buna diyorlaropuyorumnanaktan kendiside bizimle aynı bölümde okuyor ancak af öğrencisi olduğu için sadece finallerde rastladım ona... o günden beri aklımdan çıkmıyor finaller bitti ona ulaşmaya çalışıyorum bir şekilde. ama adını dahi bilmiyordumki..daha sonra finallerde hangi derslere girmişse , üniversitenin sitesinde notların olduğu bölümde o derslerin hepsini alttan alan kişileri facebookta arattım. ama onu bulamadım.. ancak sürekli onun yanında olan bi çocuğu buldum facede. o an artık bu çocuktan ona ulaşırım düşüncesiyle ekledim. aradan 1-2 ay geçti. ancak hoşlandığım çocuk hakkında hiç konuşamadım bu çocukla.neyse okul açıldı hoşlandığım çocuk sık sık okula geliyordu. süreklide onunla göz göze geliyodum..bu eklediğim çocuğa, hoşlandığı çocuk hakkında sorular sormaya başlamıştım ama kendi adıma değil:) sevgilisi yokmuş . bende bizim sınıfta bi kız ondan hoşlanıyor dedim.. o arada adını öğrenmiştim sonunda:) face de bulup ekledim. 3-4 gün geçti ancak ne kabul etmişti ne de red. sonrasında bu eklediğim çocukla konuşurken, benden hoşlandığını söyledi ve şok oldum. ne amaçla eklemiştim ne oldu...bende "benim hoşlandığım biri var " dedim.o da ısrarla kim diye sordu. sanıyorum hissetti. hoşlandığım kişinin adını söyledi. o mu dedi .o anki psikolojiyle eevet o dedim. ama bin pişman oldum. gitmiş söylemiş ona.akşam gelip bana diyorki onun ilgilendiği kişi varmış. msn sinede şuan tam cümleyi hatırlamıyorum ama intikamım acı oldu tarzında birşey yazmıştı ve o günden bir gün sonra 15 gün beklemede olan arkadaşlık teklifini reddetmiş..aradan 1 sene geçti hala unutamıyorum. hoşlandığım kişide burnu havada, kendini beğenmiş tipik bir aslan burcu erkeği. kızlar sürekli onu görüyorum bu şekilde nasıl unutabilirim.?:S yada nasıl elde edebilirim. yardım edin lütfen. ya olsun yada unutayım. böyle bıktım gerçekten(((

amannn nesini beğendin de unutamıyorsun?

havadaki burnunu mu beğendin:roflol:

başka şeylerle ilgilen unutursun zamanla... hoşuna giden her erkeğin peşinden ağlayacak değilsin heralde

hem bu çocuktan hoşlanıyorsun hemde bu çocuğa,ben başkasından hoşlanıyorum diyorsun
ee namuslu çocukmuş,başkasının sevgilisine bakmıyor.))

hem bu çocuktan hoşlanıyorsun hemde bu çocuğa,ben başkasından hoşlanıyorum diyorsun
ee namuslu çocukmuş,başkasının sevgilisine bakmıyor.))

yanlış anladın. bu çocuğa demedim başkasından hoşlanıyorum diye. face de eklediğim hoşlandığım kişinin arkadaşı olan çocuğa söyledim. (bana senden hoşlanıyorum deyince)

kusura bakmada sende çok dolanbaçlı bir yol seçmişsin..mamedem hoşlanıyorsun doğrudan tanıdık birisine sor ,soruştur canım..ne gerek var böyle işlere.....belki bu çocuk,arkadaşının senden hoşlandığını bildiği için seni reddetti

af öğrencisi olduğu için kimse doğru düzgün tanımıyorki onu .kime sorabilirdim

oda olabilir.bilmiyorum:S

ilk kez birinden bu kadar hoşlandım canım ya. daha önce 1-2 kişi oldu ama böyle değildi. unuttum hemen...

her sevdiğin seni sevecek diye bir şart yok

o seni istememiş..bundan sonra ortalıkta dolaşma

ona ulaşmak için kullandığın kişiylede görüşme

başka şeylerle ilgilen unutursun

Bu kadarına da gerek yok cnm yaa koca 1 sene geçmiş unut artık hem bi paylaşımınızda olmamışki
onu elde etmeye çalışacağına yeni birini bul kendine

Direk gidip kendisine söylesen böyle bir kaosla karşılaşmazdın
Valla kavuşmanız zor biraz
zira ikisi sıkı dost gibi..

Zaman bırak derim..
İkisinide face falan sil.

yüzüne söylemeye cesaret edememki:)

evt 1 sene oldu ama taktımmı takıyorum.nefret ediyorum bu huyumdan unutmayı çok denedim..ama yanında olunca unutmak zor oluyo. mezun olup gitse unutmakta kolay olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…