• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardim edin lutfen

andamercia

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
5
0
6
34
A.B.D.
Ben bakireyim birden tuhaf bir sekilde oturdum ve canimin yandigini hissettim 1 saat sonra falan tuvalete gittigimde cok hafif pembemsi bir kan bulasmisti daha sonra peceteye de geldi sizce kizligim bozulmus mudur?

Nereye oturdun ?
Kizligina zarar verecek biyer degilse.bozulmasida mumkun degil..

Ben bakireyim birden tuhaf bir sekilde oturdum ve canimin yandigini hissettim 1 saat sonra falan tuvalete gittigimde cok hafif pembemsi bir kan bulasmisti daha sonra peceteye de geldi sizce kizligim bozulmus mudur?

sivri içeri girebilecek bir zemin değilse , normal oturmayla bozulmaz bekaretin. zaten bozulma gerçekleştiğinde kanama olur. 1 saat sonra değil. pembemsi değil bildiğin kırmızı kan olurdu. geçmiş olsun büyütülecek birşey değil. rahatsızlık hissediyorsan doktorada danışabilirsin. aynısını söyleyecektir.

belki başka bişey yüzünden olmuştur, kızların dediği gibi sert ve sivri bi zemine oturmadığın sürece bişi olmaz.. kızlığın bozulmuş olsa kan kırmızı olur zaten

Hay rabbim ne diyim ya Allah akıl fikir versin:ssz:

Back