Kızlar yardım edin lütfen 😔

RESEN

Umma ki üzülmeyesin.
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
558
753
53
28
İzmir
Kızlar merhaba , 5 6 gündür aniden kulaklarımda çınlama başladı şşşşşşşş diye bir ses. İlk zamanlar sadece geceleri oluyordu 2 gündür tüm gün aralıksız çınlama var . Arada şiddeti artip azalıyor. Ortam sessizken daha çok artıyor kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Ama çok rahatsız ediyor, ve endişeleniyorum. Kbb a randevu aldım 8 ocağa vardiler en erken tarih olarak. Bunu yaşayan var mı, nasıl geçer , neyin belirtisi olabilir ?
Baş dönmesi, gözlerimde kararma , mide bulantısı baş ağrısı , kaşıntı kulak akıntısı yok.
Ara ara basınç hissi oluyor birde boğazımda doluluk hissi oluyor .
Şimdiden teşekkür ederim.

Sinusleriniz dolmuş

En iyisini yapmışsınız benim eşimde aniden bu şekilde bir çınlama başladı işitme taraması yapıldı tiz seslere karşı ani işitme kaybı dediler kulakta olan östaki borusunun senkronizsyonu bozulmuş verdiğiniz belirtiler mevcuttu önce ağzından kortizon tedavisi yapıldı yeterli gelmedi sonradan ameliyat oldu kulagına tüp takıldı amaç östaki borusunun düzenli çalışmasını sağlamak çınlama hala devam ediyor ara sıra şiddeti azalıyor o çınlama sesine yönelmeyin pskoljik olarak çok etkileniyor insan inşAllah sizinki bizim gibi değildir çok geçmiş olsun soracağınz birşey olursa yazablirsiniz

Ne olduğunu bilmiyorum ama KBB ile alakalı olmayabilir bence siz bir de nöroloji bölümünden randevu alın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…