Kızlar Yardım Edin Lütfen! Hala Korkuyorum!

esraderman

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
87
2
18
İstanbul
Daha önce 7 ve 8 haftalıkken kalbi durdu bebeklerimin. Şuan tekrar hamileyim, an itibariyle 12. Haftam doldu 13e girdik. Düşük riski azaldı sanırım ama yine de çok korkuyorum. 14. Haftada detaylı ultrasona gireceğim. Zaman geçmiyor sanki. Daha önce detaylı ultrasona bu haftalarda giren var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım dediğin gibi 3.aya girince riskler azalıyor bol dua et hayırlısıyla sağlıkla al kucağına darısı başımıza bütün isteyenlere

Dualarla ayaktayız canım zaten, sürekli ediyorum 🙏 Allah sana da nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle

Dualarla ayaktayız canım zaten, sürekli ediyorum 🙏 Allah sana da nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle

amiiiinnnn canım aminnn inşAllah beklemesi öyle zor ki bebeksiz geçirdiğim günler

Birbirimizi iyi anlarız 😊 burdaki çoğu arkadaşın derdi aynı. Senin problemin ne canım?

canım bende sorun yok hamdolsun eşimde varikosel var değerleri normal son bi şans aşılama ve tüpten önce varikoselden ameliyat olcak bakalım

İnşallah her şey yolundadır... Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde...

canım şu an da çok büyük bi hata ediyosun bütün hamileliklerin öyle olacak değil ya belki diğer hamileliklerinde beslenmen kötüydü stres vs. herşey etkilemiş olabilir ama sen bu stresi devam ettirip gerçekten bebeğinin hayatını tehlikeye atıyosun bak ne güzel 13. hafta olmuş rahat bırak artık bebeğini bırak ta sağlıklı bi şekilde büyümesine ve gelişmesine devam etsin sen şu anda bu stresle bunları da engelliyosun haberin yok sadece şunu düşün rabbim eğer nasip etmişse yiyecek içeceği varsa bu dünyada sağlıkla kucağına almayı nasip edecektir lütfen artık şu stresi bi kenara bırak ta hamileliğinin tadını çıkar git bebeğine bişeyler al örgü ör zamanını değerlendir çocuk doğacak oratda bişey bulamayack anne nerde kıyafetlerim tembel diyecek haha

Yok canım stresli bi insan diilimdir yaradılış olarak. Ama aklıma gelmio diil yani, bunu da engelleyemem. Dün detaylı ultrasona girdim, çok şükür herşey normal. İkili test sonucunu bekliyorum şimdi. Cinsiyetini de öğrendim 🐣 ama daha alışveriş yapamam, nazar değmesin minnoşuma 😍

Ben şuanda 17+5 im. Ben ilk bebeğimi düşürdüğüm için 3 ay boyunca korkarak dolaştım, açıkçası halada çok atlatamadım Ben detaylı ultrasona 20.hafta girildiğini sanıyordum, 14.hafta da nelere baktılar biraz bilgi verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…