- 5 Temmuz 2019
- 133
- 122
- 33
- Konu Sahibi kediannesiii
-
Cips çekirdek çok fazla tüketen biri değilim malesef en son 1 ay önce yemişimdirYediklerinizdende olabilir cips cekirdek boyle sivilce yapiyo.
Aslında doktorlar 1 seneye kadar olmaması normal dediği için hiç strese dahi girmemiştik eşimle, sadece yumurtlama zamanlarımda gun aşırı ilişki yaşıyorduk aklıma da hiç getirmiyorum, sadece çarpıntı çok canımı sıkmaya başladı ilk kez yaşadığım icinGebelik olsun diye stres yapiyorsaniz ondan da olabilir. Benmde gecen ay oyleydi gaz, sanci, sivilce agri hepsi vardi ama adet oldum
Of ciddi misinnn canım döngün kaç 28 mi ? Bizim 13-15 gün iliski oldu cnmmKonuyu ben açtım sanki bat tarihlemiz bile aynı hatta kalp çarpıntısı oluyor heycan basıyor sanki benimde dusukten sonra 3.Ayım
Ama belirti mi bilemiyorum.
Ben daha yeni duvarimda bile yazdım heycan basıyor küt küt atıyor kalbim 28 - 29 oluyor canım bende kasik agrisi ve akinti da var bilmiyorum artik ne olacak ınsallah hayırlısı olur bizim icinOf ciddi misinnn canım döngün kaç 28 mi ? Bizim 13-15 gün iliski oldu cnmmSuan yazarken bile çarpıntım var Of allahım yardım et
Bende de ara sıra kasık ağrısı ve şeffaf sulu akıntı sık idrara cikma varBen daha yeni duvarimda bile yazdım heycan basıyor küt küt atıyor kalbim 28 - 29 oluyor canım bende kasik agrisi ve akinti da var bilmiyorum artik ne olacak ınsallah hayırlısı olur bizim icin
Hiç hatirlamiyorum ama sebepsiz heycan oluyordu onu hatırlıyorum 1 sene geçti üstünden aynı belirtilerimizde hadi bakalım bu ay olur inşallah :)Bende de ara sıra kasık ağrısı ve şeffaf sulu akıntı sık idrara cikma varönceki hamileliğinde çarpıntı olmuş muydu canım ?
İnsallah canım yaz bana da olur muHiç hatirlamiyorum ama sebepsiz heycan oluyordu onu hatırlıyorum 1 sene geçti üstünden aynı belirtilerimizde hadi bakalım bu ay olur inşallah :)
Yazarım canım haberlesiriz bugün umutsuz gunumdeyim ağlama krizleri de geldiğine göre regl geliyor bence gorecez artıkİnsallah canım yaz bana da olur mu❤ hayırlısı neyse o olsun inşallah
Hiç belli olmaz canım adet belirtileri ile aynıymıs zaten bekleyip görelimYazarım canım haberlesiriz bugün umutsuz gunumdeyim ağlama krizleri de geldiğine göre regl geliyor bence gorecez artık
Aşırı Yeme isteği kasik da eğilip kalkarken batma kasik altında sertlik ve doluluk hissi bunlar vardı oncekindeHiç belli olmaz canım adet belirtileri ile aynıymıs zaten bekleyip görelim
Ayy canım senin anlattıkların aynisi bendede var kabızlık sivilcelenme kasıklarda ağrı oturup kalkınmada batma var kasıklarda göğüslerim şişti dokununca ağrı var iştahım yok yemek yemek istemiyorum ama yiyincede çok yiyiyorum tükürüğümu yutunca bile hafif mide bulantısı var anlamadım gittiAşırı Yeme isteği kasik da eğilip kalkarken batma kasik altında sertlik ve doluluk hissi bunlar vardı oncekinde
Sizin için hayırlısı olsun inşallah herkesin belirtileri aynı olmuyor Rabbim gönlünüze göre versinAyy canım senin anlattıkların aynisi bendede var kabızlık sivilcelenme kasıklarda ağrı oturup kalkınmada batma var kasıklarda göğüslerim şişti dokununca ağrı var iştahım yok yemek yemek istemiyorum ama yiyincede çok yiyiyorum tükürüğümu yutunca bile hafif mide bulantısı var anlamadım gitti
Amin inş canimSizin için hayırlısı olsun inşallah herkesin belirtileri aynı olmuyor Rabbim gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?