KIZLAR YARDIM EDIN LUTFEN ÇARPINTI HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR Mİ

kediannesiii

🏹🤍🧸
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
133
122
33
Kızlar merhaba bat 24 ekim , ovulasyon 5-6 kasımdı o gunler ilişki oldu , adetime 1 hafta var ve dünden beri çarpıntım var hamile olduğunu öğrenmeden önce çarpıntı yaşayan var mi aranızda ? Benim daha önce hiç olmazdı korkuyorum kabızlık da vardı 4 gün üst üste kabızlık çektim kuru kayısı yiyerek düzelttim ama çarpıntı beni mahvediyor

Bi de söylemeyi unuttum kizlar ek olarakkk tüm vücudumu sivilce bastı göğüs omuz sırt yüz, adet zamanı tek tük yüzümde olurdu sadece, bu sefer özellikle boynumda ucu beyaz küçük minik sivilcelerden her yerimi sardııııı delirceeemmm yaaa ( bu arada bu ay 4. Bebek DenememiZ)

Gebelik olsun diye stres yapiyorsaniz ondan da olabilir. Benmde gecen ay oyleydi gaz, sanci, sivilce agri hepsi vardi ama adet oldum

Gebelik olsun diye stres yapiyorsaniz ondan da olabilir. Benmde gecen ay oyleydi gaz, sanci, sivilce agri hepsi vardi ama adet oldum
Aslında doktorlar 1 seneye kadar olmaması normal dediği için hiç strese dahi girmemiştik eşimle, sadece yumurtlama zamanlarımda gun aşırı ilişki yaşıyorduk aklıma da hiç getirmiyorum, sadece çarpıntı çok canımı sıkmaya başladı ilk kez yaşadığım icin hayırlısı neyse o olsun inşallah kötü bir şey yoktur

Konuyu ben açtım sanki bat tarihlemiz bile aynı hatta kalp çarpıntısı oluyor heycan basıyor sanki benimde dusukten sonra 3.Ayım
Ama belirti mi bilemiyorum.

Konuyu ben açtım sanki bat tarihlemiz bile aynı hatta kalp çarpıntısı oluyor heycan basıyor sanki benimde dusukten sonra 3.Ayım
Ama belirti mi bilemiyorum.
Of ciddi misinnn canım döngün kaç 28 mi ? Bizim 13-15 gün iliski oldu cnmm Suan yazarken bile çarpıntım var Of allahım yardım et

Of ciddi misinnn canım döngün kaç 28 mi ? Bizim 13-15 gün iliski oldu cnmm Suan yazarken bile çarpıntım var Of allahım yardım et
Ben daha yeni duvarimda bile yazdım heycan basıyor küt küt atıyor kalbim 28 - 29 oluyor canım bende kasik agrisi ve akinti da var bilmiyorum artik ne olacak ınsallah hayırlısı olur bizim icin

Ben daha yeni duvarimda bile yazdım heycan basıyor küt küt atıyor kalbim 28 - 29 oluyor canım bende kasik agrisi ve akinti da var bilmiyorum artik ne olacak ınsallah hayırlısı olur bizim icin
Bende de ara sıra kasık ağrısı ve şeffaf sulu akıntı sık idrara cikma var önceki hamileliğinde çarpıntı olmuş muydu canım ?

Bende de ara sıra kasık ağrısı ve şeffaf sulu akıntı sık idrara cikma var önceki hamileliğinde çarpıntı olmuş muydu canım ?
Hiç hatirlamiyorum ama sebepsiz heycan oluyordu onu hatırlıyorum 1 sene geçti üstünden aynı belirtilerimizde hadi bakalım bu ay olur inşallah :)

Aşırı Yeme isteği kasik da eğilip kalkarken batma kasik altında sertlik ve doluluk hissi bunlar vardı oncekinde
Ayy canım senin anlattıkların aynisi bendede var kabızlık sivilcelenme kasıklarda ağrı oturup kalkınmada batma var kasıklarda göğüslerim şişti dokununca ağrı var iştahım yok yemek yemek istemiyorum ama yiyincede çok yiyiyorum tükürüğümu yutunca bile hafif mide bulantısı var anlamadım gitti

Sizin için hayırlısı olsun inşallah herkesin belirtileri aynı olmuyor Rabbim gönlünüze göre versin

Buarada ben stresten yazmistim ama reflu gastrit filan varsa kalp carpindisi gogus agrisini tetikliyor. Bide cok yemek yediginde dikkat et oluyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…