• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edin lütfen arada kaldım :(

Allah razı olsun canım gitse gelse bir an önce hayırlıyla bitse şu formalitelerde :)
İçindeyken geçmiyor gibi görünüyor ama bittiğinde ne çabuk gitti bitti diyor insan bende asker yolu bekledim zorluğunu güzelliğini bilirim Rabbim yardımcınız olsunEn Büyük TÜRKİYE:KK60:

Aman sakın karışma hazır aranız iyi bulandırma bu kv işleri tehlikelidir gelecekte sen zararlı çıkarsın

İçindeyken geçmiyor gibi görünüyor ama bittiğinde ne çabuk gitti bitti diyor insan bende asker yolu bekledim zorluğunu güzelliğini bilirim Rabbim yardımcınız olsunEn Büyük TÜRKİYE:KK60:
Teşekkür ederim inşaallah ne çabuk bitti diyeceğim zamanlar da gelir hayırlısıyla :) :) sağ salim gelsin de beklerim ben onu hep :KK3:En Büyük TÜRKİYE

Yaklaşık iki ay önce sözlendim daha önceden sevgili olduğumuz dönemlerde ailesiyle tanışmıştım çok dq tqtlı insanlar iş böyle ciddiyete de binince daha sık görüşür olduk gelmeler gitmeler derken bugün annem sitem etti seni sevmeleri çok güzel git gel tabi ama sözden sonra bi kere bile beni aramadılar diye düşündüm haklı kadıncağız da tatlı yapıp gönderiyor teşekkür için beni arıyorlar gibi gibi şeyler de oldu şimdi kızlar sorum şu acaba kayınvalideme direk mi söylesem bu konuyu yoksa sözlüme söylesem de annesiyle mi konuşsa ya da hiç bulaşmasam başkasına mı söyletsem çıkamadım içinden acemiyim daha fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim :)

canım kendi adıma konuşuyorum benim kayınvalidem ayrı şehirde.. nişanlım askerde.. kısacası şu an iki tarafı da birbirine bağlayan benim.. aynı durumda benim başıma da geldi. kayınvalidem sağolsun hiç hissettirmedi nişanlımın askerde olduğunu bana hiç sahipsiz bırakmadı aradı sordu hep.. Gel gör ki annemle hiç konuşmadılar.. :) annemde bundan yakınır gibi oldu birazz.. bende bir iki konuşma da özellikle annemin yanında bulundum, annen nasıl kızım diye sorduğunda, annemde yanımda oturuyoruz birlikte vereyim telefona bir knouşun anne dedim tutuşturdum telefonu annemin eline.. bir iki bu şekilde konuştuktan sonra alıştılar konuşmaya.. :) yani araya birilerini sokmaya hiç gerek yok böyle basit şeyler için birazcık pratik olmak yeterli.. sonuçta onlarda yeni tanışıyor aramak sormak istese bile kayınvaliden girişken bir insan olmayabilir.. biraz sen yap arayı.. :)

Bence sakın kendi aileni ezdirme. . Ah ah aptal kafam keşke benimde danışa biliceğim insanlar olsaydı .. benim kayınvalidem de çooook iyiydi evlenmeden önce alışverişe çıkmak için beni arardı buluşmak için beni arardı herne olursa hep beni arardı benim annemde neden beni değilde seni arıyo demişti ama ben bunda pek sorun olduğunu düşünmüyordum keşke annemi dinleseymişim diyorum şimdi. Bende senin gibi aramız iyi aman bozulmasın ileride bana sıkıntı çıkarmasınlar diye düşünüyodum ama cahilmişim sen sakın annenin sözünden çıkma ne diyorsa yap hatta kızım ayrıl diyorsa bile hiç tereddüt etme ayrıl çok şey yaşadım bilirim.

Yaklaşık iki ay önce sözlendim daha önceden sevgili olduğumuz dönemlerde ailesiyle tanışmıştım çok dq tqtlı insanlar iş böyle ciddiyete de binince daha sık görüşür olduk gelmeler gitmeler derken bugün annem sitem etti seni sevmeleri çok güzel git gel tabi ama sözden sonra bi kere bile beni aramadılar diye düşündüm haklı kadıncağız da tatlı yapıp gönderiyor teşekkür için beni arıyorlar gibi gibi şeyler de oldu şimdi kızlar sorum şu acaba kayınvalideme direk mi söylesem bu konuyu yoksa sözlüme söylesem de annesiyle mi konuşsa ya da hiç bulaşmasam başkasına mı söyletsem çıkamadım içinden acemiyim daha fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim :)
bence hiç kv ile yüz göz olma,,, gerekiyorsa annen arasın yada aramasın,,,
bence dünür evleri çok samimi olmamalı zaten çünkü nerde çokluk orada ,,,,,
yani insanların samimiyetine gelir bir şey denir,,, araları kötü olur sonra onun ceremesini siz çekersiniz,,,,,
boşver böyle resmi olmaları daha iyi,,,
birde annen eğer küçükse bayramlarda kandillerde arar KV,,, bunun dışında da samimi olmaya gerek yok,,,, hemde hiç gerek yok,,,

canım derdin bu olsun yeterki ya annen çok takıntılı sanırım kayınvaliden onu aramak zorunda değil ki tatlı yaptındada seni arayıp teşekkür etmiş daha ne ayrıca çekiniyoda olabilir...Sonuçta kız anası:KK76::KK28:

canım derdin bu olsun yeterki ya annen çok takıntılı sanırım kayınvaliden onu aramak zorunda değil ki tatlı yaptındada seni arayıp teşekkür etmiş daha ne ayrıca çekiniyoda olabilir...Sonuçta kız anası:KK76::KK28:
İçinde olunca bu büyük bi dertmiş gibi geliyor canım insana annem takıntılı olduğu için değil normalde olması gereken o olduğu için sorun bu oldu yoksa seni aramasınlar beni arasınlar durumu değil yani :) ama çok şükür düzeldi herşey yorum yapan herkese değerli fikirlerinden dolayı teşekkür ederim :)

Back