Evet annemi aramamışlar öyle olmaz mı sözden yada istemeden sonra hal hatır sormak gibi aranmaz mıAnneni mi aramamislar?
Ne alaka?
Evet annemi aramamışlar öyle olmaz mı sözden yada istemeden sonra hal hatır sormak gibi aranmaz mı
Teşekkür ederim en mantıklısı bu galiba sonra aralarında kırgınlık soğukluk olmasınSoz takilmis isteme olmus , tabiki Anneni aramalari lazim..
Ayip etmisler ..
Bence sozlune soyle Annesine soylesin..
Bu aramalar ne kadar ufak konular olsada , ilerde sorun haline gelebiliyor ..
Annende hakli siteminde.
Evet aramız kötü olsun istemiyorum anlayışlı insanlar böyle tavır almazlar inşaallah ama anneminde böyle gönül koyması zoruma gitti hak verdimBenden sana tavsiye.
Anneni aramadilar diye kimseyle arani bozma.
Olan senin iliskine olur.
Hatta ne yapsak da bizden sikayetciler diye sana karsi tavirlari bile degisebilir..
Onumde bunun ornekleri var oradan yola cikarak soyluyorum bunlari.
Teşekkür ederim canım :) bugün söyleyeceğim bakalım açıkça anlatayım diyorum artık. Sevgiliyken yoktu böyle şeyler ne iyiydi öylesi :) :)Sözlüne ufaktan çıtlatabilirsiniz bunda bir şey yok yanlışta anlamayacaktır eşin olacak aranızda bu tür konuşmalar geçecek elbet şöyle diyebilirsin ailelerimiz daha sıklıkta konuşmaya başlamadılar falan annem konuşmak kaynaşmak istiyor erkek tarafı genelde arar ilk adım atılır ama istersen ben anneme annenin numarasını vereyim falan de o anlayacaktır zaten anlayışlıysa senin benim olayını yapmazsa annesine söyler hemen
Evet söz-nişan olaylarından sonra aileler dahil oluyor idare etmeye çalışıyorsun herşeyin zorluğu ama farklı bir güzelliği varTeşekkür ederim canım :) bugün söyleyeceğim bakalım açıkça anlatayım diyorum artık. Sevgiliyken yoktu böyle şeyler ne iyiydi öylesi :) :)
Evet böyle şeyler dışında çok güzel bir duygu gerçekten seven herkese nasip etsin Allah :) :)Evet söz-nişan olaylarından sonra aileler dahil oluyor idare etmeye çalışıyorsun herşeyin zorluğu ama farklı bir güzelliği var
Evet böyle şeyler dışında çok güzel bir duygu gerçekten seven herkese nasip etsin Allah :) :)
Bide sözlüm bir ay sonra askere gidecekAmin inşallah siz birbirinize yansıtmayın yeterli bunlar olacak yaşanacak gülüp geçin
Bide sözlüm bir ay sonra askere gideceko gidince bide böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum o yüzden kararlıyım bugün çözmeye :)
Allah razı olsun canım gitse gelse bir an önce hayırlıyla bitse şu formalitelerde :)Askere gidince daha rahat olur bence çok uğraşılmaz böyle şeylerle öncelik farklı olacak çünkü Rabbim kavuştursun şimdiden
Bu daha mantıklı tabiki bundan sonra böyle cevap vereceğim ama aradaki kırgınlık soğukluğa dönüşmeden en azından bi kere arasınSozlune soylersen o da annesine soyleyecek filan cocuklarin kulaktan kulaga oynamalri gibi bisey olur ve mutlaka biyerlerde laf yanlis anlasilir. Onun yerine aradan cikmani tavsiye ederim. Ben oyle yaptim kurtuldum. K.v n sana bisey mi soruyor bilsen bile anne bilmiyorum annemle gorusebilir misiniz ua da benim soylemem dogru olmaz bence annemle konusun. Ya da tatli icin tesekkur etti simdi ben disaridyim musait degilim annemi arayabilir.misiniz gibi seylerle annene yonlendir
Kaynastirayim edeyim derken kotu olursun bence akisina birak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?