• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edin lütfen arada kaldım :(

Xwomen

Aşk herşeye değer..
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
350
310
53
33
Yaklaşık iki ay önce sözlendim daha önceden sevgili olduğumuz dönemlerde ailesiyle tanışmıştım çok dq tqtlı insanlar iş böyle ciddiyete de binince daha sık görüşür olduk gelmeler gitmeler derken bugün annem sitem etti seni sevmeleri çok güzel git gel tabi ama sözden sonra bi kere bile beni aramadılar diye düşündüm haklı kadıncağız da tatlı yapıp gönderiyor teşekkür için beni arıyorlar gibi gibi şeyler de oldu şimdi kızlar sorum şu acaba kayınvalideme direk mi söylesem bu konuyu yoksa sözlüme söylesem de annesiyle mi konuşsa ya da hiç bulaşmasam başkasına mı söyletsem çıkamadım içinden acemiyim daha fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim :)

Soz takilmis isteme olmus , tabiki Anneni aramalari lazim..
Ayip etmisler ..

Bence sozlune soyle Annesine soylesin..

Bu aramalar ne kadar ufak konular olsada , ilerde sorun haline gelebiliyor ..
Annende hakli siteminde.

Evet annemi aramamışlar öyle olmaz mı sözden yada istemeden sonra hal hatır sormak gibi aranmaz mı

Benden sana tavsiye.
Anneni aramadilar diye kimseyle arani bozma.
Olan senin iliskine olur.
Hatta ne yapsak da bizden sikayetciler diye sana karsi tavirlari bile degisebilir..
Onumde bunun ornekleri var oradan yola cikarak soyluyorum bunlari.

Soz takilmis isteme olmus , tabiki Anneni aramalari lazim..
Ayip etmisler ..

Bence sozlune soyle Annesine soylesin..

Bu aramalar ne kadar ufak konular olsada , ilerde sorun haline gelebiliyor ..
Annende hakli siteminde.
Teşekkür ederim en mantıklısı bu galiba sonra aralarında kırgınlık soğukluk olmasın

Benden sana tavsiye.
Anneni aramadilar diye kimseyle arani bozma.
Olan senin iliskine olur.
Hatta ne yapsak da bizden sikayetciler diye sana karsi tavirlari bile degisebilir..
Onumde bunun ornekleri var oradan yola cikarak soyluyorum bunlari.
Evet aramız kötü olsun istemiyorum anlayışlı insanlar böyle tavır almazlar inşaallah ama anneminde böyle gönül koyması zoruma gitti hak verdim

Sözlüne ufaktan çıtlatabilirsiniz bunda bir şey yok yanlışta anlamayacaktır eşin olacak aranızda bu tür konuşmalar geçecek elbet şöyle diyebilirsin ailelerimiz daha sıklıkta konuşmaya başlamadılar falan annem konuşmak kaynaşmak istiyor erkek tarafı genelde arar ilk adım atılır ama istersen ben anneme annenin numarasını vereyim falan de o anlayacaktır zaten anlayışlıysa senin benim olayını yapmazsa annesine söyler hemen :KK39:

Sözlüne ufaktan çıtlatabilirsiniz bunda bir şey yok yanlışta anlamayacaktır eşin olacak aranızda bu tür konuşmalar geçecek elbet şöyle diyebilirsin ailelerimiz daha sıklıkta konuşmaya başlamadılar falan annem konuşmak kaynaşmak istiyor erkek tarafı genelde arar ilk adım atılır ama istersen ben anneme annenin numarasını vereyim falan de o anlayacaktır zaten anlayışlıysa senin benim olayını yapmazsa annesine söyler hemen :KK39:
Teşekkür ederim canım :) bugün söyleyeceğim bakalım açıkça anlatayım diyorum artık. Sevgiliyken yoktu böyle şeyler ne iyiydi öylesi :) :)

Teşekkür ederim canım :) bugün söyleyeceğim bakalım açıkça anlatayım diyorum artık. Sevgiliyken yoktu böyle şeyler ne iyiydi öylesi :) :)
Evet söz-nişan olaylarından sonra aileler dahil oluyor idare etmeye çalışıyorsun herşeyin zorluğu ama farklı bir güzelliği var:nazar::KK68:

Bence sözlünle konuş o da annesine anlatsın durumu.Artık bu saatten sonra aileler konuşmalı bence

Sozlune soylersen o da annesine soyleyecek filan cocuklarin kulaktan kulaga oynamalri gibi bisey olur ve mutlaka biyerlerde laf yanlis anlasilir. Onun yerine aradan cikmani tavsiye ederim. Ben oyle yaptim kurtuldum. K.v n sana bisey mi soruyor bilsen bile anne bilmiyorum annemle gorusebilir misiniz ua da benim soylemem dogru olmaz bence annemle konusun. Ya da tatli icin tesekkur etti simdi ben disaridyim musait degilim annemi arayabilir.misiniz gibi seylerle annene yonlendir
Kaynastirayim edeyim derken kotu olursun bence akisina birak

Bide sözlüm bir ay sonra askere gidecek :KK43: o gidince bide böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum o yüzden kararlıyım bugün çözmeye :)

Askere gidince daha rahat olur bence çok uğraşılmaz böyle şeylerle öncelik farklı olacak çünkü Rabbim kavuştursun şimdidenEn Büyük TÜRKİYE

Sozlune soylersen o da annesine soyleyecek filan cocuklarin kulaktan kulaga oynamalri gibi bisey olur ve mutlaka biyerlerde laf yanlis anlasilir. Onun yerine aradan cikmani tavsiye ederim. Ben oyle yaptim kurtuldum. K.v n sana bisey mi soruyor bilsen bile anne bilmiyorum annemle gorusebilir misiniz ua da benim soylemem dogru olmaz bence annemle konusun. Ya da tatli icin tesekkur etti simdi ben disaridyim musait degilim annemi arayabilir.misiniz gibi seylerle annene yonlendir
Kaynastirayim edeyim derken kotu olursun bence akisina birak
Bu daha mantıklı tabiki bundan sonra böyle cevap vereceğim ama aradaki kırgınlık soğukluğa dönüşmeden en azından bi kere arasın

Daha şimdiden bunlara takılırsanız yandınız. İdeal olan aramak görüşmek tabiki ama ne yazıkki olmuyor, aileler birbirine benzemiyor, birinin düşündüğünü diğeri düşünmüyor.

Sakın bunu dile getirip yüz göz olmayın kv ile. Sözlünüze söyleyebilirsiniz ama çaktırmadan. Mesela annelerimiz arada konuşsa ne güzel olur gibi.. Seninki arasa benimkide arar filan.. Ama o da gidip annesine sözlüm böyle böyle söyledi demeyecek. Anne arasana dünürünü arada diyecek mesela.

Bence politik olmak gerekiyor bu konularda. Ve gençler aralarında geçen konuşmaları asla ama asla direk ailelerine anlatmamalı. Ben şimdiye kadar herşeyi anlatsaydım anneme yada eşime ohoooo çoktan herkesin arası bozulmuştu.
Can ciğer olmalarına zırt pırt görüşmelerine gerek yok zaten dünürlerin. Keşke gerçek bir aile gibi çok sevse herkes birbirini, görüşse... Ama olmuyorsa zorlamadan biraz politika yaparak idare etmek gerek iki tarafı da.

Anneme kanser teşhisi konduğu zaman abimin kv bir ay aramadı nasılsın demedi. Sonra da kırk yılda bir aradı işte. Ben ne yaptım? Kendi kv me eş dost arayınca annemin çok hoşuna gidiyor, senide çok seviyor dedim. Kadın her hafta aradı. Ve araları çok iyi şu an.
Ayrıca neden annen aranmayı bekliyor illaki? Kız tarafı olduğu için mi? O arasa dünürünü ne olur. Gerisi gelir belki.

Back