KIZLAR YARDIM EDİN! Kürtaj Olmak İstemiyorum!

cnm bence bir cana kıymak isteyen adam ne kadar iyi bir koca olabilir ki . bence bebeğini dünyaya getir. eşinden de boşan . boşan demesi kolay gelebilir fakat çektiklerini sen biliyorsun . hem karnındaki hem diğer çocuğunun geleceği için kurtul o adamdan

Evet canım haklısın ama boşandığımda bu çevremce asla doğru karşılanmayacak bir olay. Ayrıca babasız bir çocuğu nasıl büyütebileceğimi hayal bile edemiyorum.

Bunu anlayamıyorum.Çevren eşinin içip içip üzerine yıkılmasını nasıl karşılıyor peki.Sözüm sana değil çevrene.Lütfen ben yanlış anlama:).Ama bu çevrelerde fazla oluyolar

Son düzenleme:

kürtaj istemiyorsanız keşke önceden önlemini alsaymışsınız
ama artık olana keşke demeninde bir anlamı yok
Allah yardımcınız olsun ...

dün senin yazını okuduktan sonra elim ayağım titredi hemen hesap açtım kendime daha yeni onayı. geldi geçen sen şubat ayında 2. bebeğime hamile oldum 1 ay sonra çok tartıştık onnun ailesiyle hiç anlaşamamıştım evlendiğimden bu yanı ... 4 yıllık evliyim 2 . bebeğime hamile oldum tartıştıktan sonra evi terkettim artık bunalım geçirdim . dedim senden boşancam ama bebeğimide doğuracam benim karnımdaki bebeğe sen karışamazsın hiç kimse karışamaz o benim dedim ve sahiplendim . geldi beni aldı eve getirdi bebeğim doğdu şuan 8 aylık her sabah 6 da gülme sesiyle bizi kaldııyo ve her seferinde kocama lafı çakıyorum bu benim bebeğim ve allaha şukrediyorum iyiki evlat katili olmamışım diye ben bu sınavı geçtim ama çok zordu. bebeğimi aldırmama sebebim hem allah korkusu hemde 1. kızıma öz kardeş verebilmekti şimdi 2 kız bebeğim var ve birbirlerine bakıp gülmeleri herşeye değiyo

ailen ne durumda ? sahip çıkanın varmı elin ayağın tututo doğumdan sonra çalışırsın yoluna devam edersin ... bence ama hayatım zorluklar içinde dersende sen bilirsn ama umudun varsa kocanı yola getirmeye çalış allah yardımcın olsun kocan senin imtihanın olmuş .... ama kocandan umudunu kestiysen boşan belki evladını özler seni özlerse adam gibi adam olur .

Son düzenleme:
Aylincim öncelikle bu zor günlerin en kısa sürede geçmesini dilerim. Umarım en az hasarla atlatırsın bu süreci. Burada kimsenin sana kürtaj ol ya da olma hakkı olduğunu düşünmüyorum. Ama hepimiz doğru olduğunu düşündüğümüz şeyi sana görüş bildiriyoruz. Benim düşüncem de eşinden biran önce ayrılman yönünde ama sana ayrıl ya da ayrılma diyemem, kürtaj yaptır ya da yaptırma da diyemem. Ancak ben bazı nedenlerle kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. http://kurtajfiyatları.com/ bu siteden destek alarak sorunsuz bir şekilde kürtaj oldum. Eğer kürtaj olmayı düşünürsen sana tavsiyem burasıdır. Tabii asla sana kürtaj olmalısın demiyorum. Sonuçta bu senin hayatın ve senin karar verebileceğin bir durum. Elimden keşke daha fazlası gelseydi ama sadece bu kadarı geliyor. Sağlıcakla kal...

yıllarca o evde mutsuz olmak mı yoksa çevre tarafından tepki almak mı karar sizin.. Millet konuşmayı sever o gün konuşacak olan şuandada konuşuyordur zaten. siz kararı önce kendiniz sonra çocuklarınız için verin anneniz babanız illaki destek olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…