- Konu Sahibi Aylinbeylikduzu
-
Evet canım haklısın ama boşandığımda bu çevremce asla doğru karşılanmayacak bir olay. Ayrıca babasız bir çocuğu nasıl büyütebileceğimi hayal bile edemiyorum.Boşan ve cocugunu dogur guzelim. Kucuk bi cana hayiri olmayan bi adam icin kiyma. Onun gunahi ne
Evet canım haklısın ama boşandığımda bu çevremce asla doğru karşılanmayacak bir olay. Ayrıca babasız bir çocuğu nasıl büyütebileceğimi hayal bile edemiyorum.
Yıllardır Allaha dua ediyorum, şu adam azıcık düzelsin, azıcık sevgi göstersin diye ama hiç değişiklik yok. Benim de canıma tak etti ama 4 yaşında bir çocuğum var ve şimdide karnımdaki bu masum... Ne yapacağımı bilemiyorum.Kimse insanin.neler cektigini bilemez. Yargilamak Allaha mahsustur. O yuzden tum gunu topla Allaha sigin ailenden destek iste ve bosan o guzelim cocuguda dogur buyut herseyi yoluna sokarsin. cocuk bereketiyle gelir ve onu en iyi egitebilecek annedir
Yıllardır Allaha dua ediyorum, şu adam azıcık düzelsin, azıcık sevgi göstersin diye ama hiç değişiklik yok. Benim de canıma tak etti ama 4 yaşında bir çocuğum var ve şimdide karnımdaki bu masum... Ne yapacağımı bilemiyorum.
benim arkadaşımın 1 tane çocuğu vardı eşinden boşanacaktı sırf çocuk için ayrılamadı şimdi 1 tane daha şimdi hiç ayrılamam diyor çok mutsuz el ele gezen çiftlere çok özeniyorum diyor bence arkadaşımın eşi için söylüyorum öyle baba olacağına hiç olmasın yada hiç tanımasın daha iyidir o cana kıyma nice bebek sahibi olmak için çırpınan kadınlar var biri de ben onun kıymetini bil bence sence hangisi daha değerli karnındaki can mı eşin mi ne anneler var çocuğunu bakabilmek için çöp toplayan karton toplayan saçını süpürge eden nice de anneler var bebeğini sokağa bırakan
ah güzelim böle bi eşin var nie korunmuosun dikkat etmiosun olan çocuklara oluo gene . Ben ilk ewlendiğimde evlenmeden önce korunmaya başladm aman eşim kötü çıkar hamile kalırım die . Bn babasız büyüdüğüm için ewladm öle olsun istemedm ve önlemimi aldm . Ama tabi düşündüğüm gibi çkmadı . Sen 2cie hamile kalırsam kocam düzelir belki mantığındaki insanlar gibi mi düşündün canm o şekldemi yaptın .
ah güzelim böle bi eşin var nie korunmuosun dikkat etmiosun olan çocuklara oluo gene . Ben ilk ewlendiğimde evlenmeden önce korunmaya başladm aman eşim kötü çıkar hamile kalırım die . Bn babasız büyüdüğüm için ewladm öle olsun istemedm ve önlemimi aldm . Ama tabi düşündüğüm gibi çkmadı . Sen 2cie hamile kalırsam kocam düzelir belki mantığındaki insanlar gibi mi düşündün canm o şekldemi yaptın .
merhaba,
Peki sen ne düşünüyorsun. çocuğunu aldırmayı mı yoksa doğurmayı mı? İçinden geçen ne... Sonuçta o çocuğun yükü, babası sorumsuz bir insan anladığım kadarıyla, tamamen senin omuzlarında olacak. Doğurmak istersen eşinin tepkisi ne olacak şiddet görüyor musun.... Kadın sığınma evlerinden yardım isteyebilirsin. Bunlar hayati şeyler.... İnsanın şunu yap demesi bile ne sonuç doğurur tahmin edemiyorum. Aldır çocuğu demek zaten Allah ın işine karışmak gibi geliyor bana. Doğursan bu adamla yaşamaya devam etmek senin için ve çocuklar için kötü olur mu? Yoksa zamanla kabullenir mi?
Yaaa Allah korusun da daha bu gün gazete de haber okudum adam 4 yaşındaki kızının önün de 8 aylık hamile karısını tekmeleyerek öldürmüş... bu örnek değil ama karşındakini tart önlemini kendine göre al.... Alem ne der boşanamam deme.... Boşanmak istiyorsan o adımı at... Hayatın kimsenin oyuncağı olmasın... Biz ne desek boş... Burdan akıl vermek ayrı yaşamak içinde olmak ayrı....
Allah a emanet olun....
şimdi hak yolundan gidersek çocuğunu aldrmak söz konusu bile olamaz ' bebeğinin bi kusuru olmdığı sürece... korunamadm fırsatım yoktu die bişi de geçerli bi sebep değil sen bile bile hamile kaldın 5senelik ewli kadınsın nein ne olduğunu çok ii biliosun herşein farkndasın .. ve bnun sonucunda iyi de olabilir kötü de olabilir gerçeğini biliosun ve göze almışın ttlm. Senin eşinin tipimdeki eşler şunu bilki yaşı başını almadan ifla olmazlar yaşlancak ancak öle.. şöle 50 falan olcak anca .. durumun zor tatlm ki sen bunu zaten çok iii tahmin ediosun... inşallah umduğun gibi olur ... yaradan çok büyük kimleri yola getrdi ...
Artık sözün bittiği aklın durduğu yerdeyim kızlar. Yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğüm daha sonrası çocuğumun hatırına sürdürmeye çalıştığım bir evliliğim var. Eşim bu dünyaya sanki bana eziyet için gelmiş. Bir işi var bir işi yok, maddi sıkıntılarımız çok fazla, sürekli içiyor, içip içip geliyor bayılıyor üzerime, hamileymişim, buradaki merkezden beni aradılar http://www.kurtajfiyat.net/vakum-kurtaj-nasil-yapilir/, kocam gitmiş konuşmuş, kürtaj olacakmışım, onun kararını bile o veriyor, sanki içinde küçük bir canı taşıyan ben değilim. Ne yapmam gerekiyor, ben kürtaj olmak istemiyorum. Ama bu evlilik de yürütülebilecek gibi değil.
Artık sözün bittiği aklın durduğu yerdeyim kızlar. Yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğüm daha sonrası çocuğumun hatırına sürdürmeye çalıştığım bir evliliğim var. Eşim bu dünyaya sanki bana eziyet için gelmiş. Bir işi var bir işi yok, maddi sıkıntılarımız çok fazla, sürekli içiyor, içip içip geliyor bayılıyor üzerime, hamileymişim, buradaki merkezden beni aradılar http://www.kurtajfiyat.net/vakum-kurtaj-nasil-yapilir/, kocam gitmiş konuşmuş, kürtaj olacakmışım, onun kararını bile o veriyor, sanki içinde küçük bir canı taşıyan ben değilim. Ne yapmam gerekiyor, ben kürtaj olmak istemiyorum. Ama bu evlilik de yürütülebilecek gibi değil.
canım öncelikli sorun alkoldenmi kaynaklanıyor yani içince mi hali tavrı değişiyor alkolsüzken düzgün davranıyormu sana? eğer öyleyse eczanelerde satılan ilaçlar var alkolü bıraktıran tiksindiren al onlardan farkettirmeden yemeklerine çayına çorbasına koy işte yiyip içtiklerine çevremde çok insandan duydum bu yolla alkolik kocalarını dize getirmişler keşke ilacın adını da bilseydim de yazsaydım sana dene bi derim bebeğinden de vazgeç diyemem canım hele ki 6 yıldır bebek için çırpınan biri olarak iyi düşün ama bi umut ışığı da yoksa hiç sürdürme sonuçta hayata 1 kez geliyorsun
Canım çok teşekkür ederim. Senin gibi güzel bir insana da Allah en kısa zamanda bir çocuk nasip eder inşallah. Canım eşim içmediği zaman çok ağır başlı, herkes tarafından sevilen, ailesine de düşkün bir babadır. Ama maalesef o kadar çok içiyor ki... Evet sorun içkili olmasından kaynaklanıyor bence. Söylediğin ilacın adını keşke hatırlayabilsen... Ama alkolü bırakması için doktora gidip tedavi olması gerekiyor bence. Yemek konusunda zaten çok seçici tadını beğenmediği hiçbir şeyi yemez. Fikirlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Allah nurtopu gibi bir bebek nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?