Kızlar yardım edin hamile miyim??

cyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
22
0
36
25
Ben 31 mayısta birliktelik yaşadım evlencez zaten erkek arkadaşımla birliktelikten 8 gün sonra adet oldum normal bir şekilde 19 haziranda idrar testi yaptım negatif çıktı güvenilir marka predictor sonrasında tekrar adet oldum normal bir şekilde fakat bu ay stresten mi bilmiyorum anksiyetem var iki kez kriz geçirdim ve her şeyi kafama takarım hamile miyim hamile mitim diye çok kafama taktım ve 7 gün geç adet oldum miktarı da azdı normalde 6-7 gün sürerdi 5 gün sürdü ve daha çok tuvaletteyken geldi kan pede çok gelmedi bu üç aylık sürede arada karnım şişti sonra indi ama şimdi 4-5 gündür karnım şişti bir büyüme söz konusu yemek de yiyemiyorum 3 kilo verdim hatta şişlik hissi bazen gidiyor ama karnımdaki büyüme var bazen idrara çıkma isteği de geliyor internetten doktor hamile değilsin dedi kaç kez ama biz şu an istemiyoruz bebek yardım edin kızlar bu arada isteyen herkese Allah nasip eder inşallah

Madem istemiyorsunuz neden dogru dürüst korunmuyorsunuz?
Doktora gidin bide o baksin en iyi sonucu o verebilir

Sen birak onu da galiba ruh sağlığını elden gidiyor.... Tabiki hamile değilsin ama boşuna rahatlama nur topu gibi bir derdin var. Anksiyete bozukluğu... Bu kadar korktuğun seyi yapma artık madem evleneceksin biraz daha bekle. Bugün o istemediğin hamilelik yarın istediğin halde olmazsa iyice psikolojin bozulur

Bu arada sen dünkü konuyu açan arkadaş san eğer ben seni uyardım. Bak psikolojin bozuluyor. Yapma artik.

Ya evet çok kötü bir hastalık her şeyden bir şey arıyorum erkek arkadaşım da kızıyor takma kafana her şeyi diye internette çok dolaşıyorum kafam karışıyor hamile miyim değil miyim diye göbeğim de şişince ipler koptu erkek arkadaşım da burda değil doktora gidemiyoruz ondan sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…