kizlar yardim edin bu aci bana kafayi yedirtdi

dilek86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
297
1
116
38
- Yurtdışı
selam kizlar gecen persembe disim agridi direk hemen doktora gittim daha once kanal tedavisi yapilan disim apse yapmis bir haftadan beri kurtulamadim gitmedigim doktorma kalmadi bazilari dedi cekmemiz laizim bazilari ikinci kez yapmaliyiz kanaltedavisini dis cekilmesinden korktugum icin tedaviyi sectim secmez olaydm dun yapildi ama agrim gecmedi dunden beri yemek yiyemiyorum agridan oluyorum dun iki ztane parkemt yuutum aksam 7 gece iki ye kadar anca rahatladim tabiki sonra tekrar su saat oldu ne uyudum nede yemek yiyebildim kafayi iyicem biraz once yine doktordaydim usteki gecici dolguyu cikardi pamuk koydu agrim yok ama daha buyuk problemim var agzimda soguk su olmadan duramiyorum felaket bir agri basliyor agrikesici bile fayda etmiyor yarim edin kizlar bana simdidien tesekurler :2:

Tuzlu su ile gargara yapın biraz olasada hafifler ağrı yada eczanelerde var 3 TL gargara ondan alın..

Apseli kanal tedavisine başlandığı zaman böyle ağrı olması görülen bir durumdur. Hele de tekrarlanan kanal tedavilerinde daha sık görülür. Genellikle ilk etapta antibiyotik kullanımı tavsiye edilmez. Çünkü artık bakteriler bu ilaçlara karşı direnç geliştirdi, insanoğlu olarak en ufak bir durumda kullana kullana ilaçların gerekli durumlardaki yeterliliğini azalttık. Ancak antihistaminik denilen bir grup ilaç kanal tedavisi yenilenmesi durumlarında rahatlama sağlayabilmekte. Yine de doktorunuz tavsiye etmediği - reçete olarak vermediği müddetçe hiç bir ilacı kullanmamalısınız. Daha çabuk rahatlama sağlanabilmesi için her gün, bazen günde 2-3 sefer o dişe pansuman yapılması faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…