Kızlar yardım edin bilgilendirin beni?

Manolyakokulusimit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
316
84
98
30
Kızlar ayın 24 ünde adet olmam gerekiyordu olmadim 2 gundur sabahlari kahverengi akinti geldi cok deil az hamilelik belirtisimi bunu yaşayan varmi bi yardim ederseniz sevinirim

Kızlar ayın 24 ünde adet olmam gerekiyordu olmadim 2 gundur sabahlari kahverengi akinti geldi cok deil az hamilelik belirtisimi bunu yaşayan varmi bi yardim ederseniz sevinirim
Benim de 25inde olmam gerekiyordu. Benimki tam tersine öncesinde lekelenme oldu, adet günü lekelenmem bitti ve şu an regl olmadım. Sabah test yaptım. Negatif. Test yapmanı öneririm. 5 aydır ben de bekliyorum. Hayırlısı olsun canım.

Benimde bugün olmam gerekirdi aylardır o kadar uyumlu ki adet 26.gün uyanır uyanmaz hemen başlardı regl .. dünden beri ara ara regl sancısı gelip gidiyor ki normalde olmaz sdadece bacağım ağrır geçerdi. Benim olursa 5.gebelik olacak 1 tane oğlum var kürtaj olalı da 5 ay olacak. Hislerime göre hamile gibiyim. Batmalar oluyor hafif hafif, kayıplardan sonra gebeliğe hemen sevinilmiyor .. yarın test alıp bakacağım 1 gün geçmiş olur hemde .. inşallah sizinde benimde vardır bebiş ve sağlıkla gelir. 2 3 aydır incirler çörekotu kürğ falan yaptım olmadı, by ay hiçbişey yapmadım olmaz nasıl olsa dedim tatil falan hiç sallamadım tek ilişki olmuştu zaten, tuttuysa inşallah bu defa sağlıkla gelir ..

Benimde 1 2 kez çok açık renk lekelenme oldu onu görünce zaten acaba dedim. Başka da belirti olmuyo zaten bir de adet geçtikten sonra batmalar oluyor

Canim bi test yap bakalim hayirlisiyla

Allah gönlüne göre versin canım inşallah sağlıkla, sıhhatle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…