- 27 Nisan 2018
- 316
- 84
- 98
- 30
- Konu Sahibi Manolyakokulusimit
Kızlar ayın 24 ünde adet olmam gerekiyordu olmadim 2 gundur sabahlari kahverengi akinti geldi cok deil az hamilelik belirtisimi bunu yaşayan varmi bi yardim ederseniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yapıcamda bi bilgi edineyim dedim aylardir hep hüsran test sonucu korkuyorumOLabilir test yap canım
Benim de 25inde olmam gerekiyordu. Benimki tam tersine öncesinde lekelenme oldu, adet günü lekelenmem bitti ve şu an regl olmadım. Sabah test yaptım. Negatif. Test yapmanı öneririm. 5 aydır ben de bekliyorum. Hayırlısı olsun canım.Kızlar ayın 24 ünde adet olmam gerekiyordu olmadim 2 gundur sabahlari kahverengi akinti geldi cok deil az hamilelik belirtisimi bunu yaşayan varmi bi yardim ederseniz sevinirim
yapcam canim yarinBenim de 25inde olmam gerekiyordu. Benimki tam tersine öncesinde lekelenme oldu, adet günü lekelenmem bitti ve şu an regl olmadım. Sabah test yaptım. Negatif. Test yapmanı öneririm. 5 aydır ben de bekliyorum. Hayırlısı olsun canım.
Canim bi test yap bakalim hayirlisiylaBenimde bugün olmam gerekirdi aylardır o kadar uyumlu ki adet 26.gün uyanır uyanmaz hemen başlardı regl .. dünden beri ara ara regl sancısı gelip gidiyor ki normalde olmaz sdadece bacağım ağrır geçerdi. Benim olursa 5.gebelik olacak 1 tane oğlum var kürtaj olalı da 5 ay olacak. Hislerime göre hamile gibiyim. Batmalar oluyor hafif hafif, kayıplardan sonra gebeliğe hemen sevinilmiyor .. yarın test alıp bakacağım 1 gün geçmiş olur hemde .. inşallah sizinde benimde vardır bebiş ve sağlıkla gelir. 2 3 aydır incirler çörekotu kürğ falan yaptım olmadı, by ay hiçbişey yapmadım olmaz nasıl olsa dedim tatil falan hiç sallamadım tek ilişki olmuştu zaten, tuttuysa inşallah bu defa sağlıkla gelir ..
Allah gönlüne göre versin canım inşallah sağlıkla, sıhhatleBenimde bugün olmam gerekirdi aylardır o kadar uyumlu ki adet 26.gün uyanır uyanmaz hemen başlardı regl .. dünden beri ara ara regl sancısı gelip gidiyor ki normalde olmaz sdadece bacağım ağrır geçerdi. Benim olursa 5.gebelik olacak 1 tane oğlum var kürtaj olalı da 5 ay olacak. Hislerime göre hamile gibiyim. Batmalar oluyor hafif hafif, kayıplardan sonra gebeliğe hemen sevinilmiyor .. yarın test alıp bakacağım 1 gün geçmiş olur hemde .. inşallah sizinde benimde vardır bebiş ve sağlıkla gelir. 2 3 aydır incirler çörekotu kürğ falan yaptım olmadı, by ay hiçbişey yapmadım olmaz nasıl olsa dedim tatil falan hiç sallamadım tek ilişki olmuştu zaten, tuttuysa inşallah bu defa sağlıkla gelir ..
Yarın yapıcam canım içimdeki his yanılmaz ama bakalım .. sonu güzel bitsin inş .. hayırlısı olsunCanim bi test yap bakalim hayirlisiyla
Amin canım hepimizin inşallahhAllah gönlüne göre versin canım inşallah sağlıkla, sıhhatle
Insallah canim rabbim isteyen herkeze hayirlisini versinYarın yapıcam canım içimdeki his yanılmaz ama bakalım .. sonu güzel bitsin inş .. hayırlısı olsun
Test yaptın mı canımKızlar ayın 24 ünde adet olmam gerekiyordu olmadim 2 gundur sabahlari kahverengi akinti geldi cok deil az hamilelik belirtisimi bunu yaşayan varmi bi yardim ederseniz sevinirim