KIZLAR YARDIM EDİN BANA LUTFEN. . .

cennetciim051215

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.783
1.510
133
33
Öncelikle bu mesaji yazarken gercekten utanıyorum. . .
Şöyle anlatayim parmakla adet gelicekmi yada hamilelik varmi acaba die 1 ay once kontrol ettim ve serçe parmak kalinliginda kısa sert bisey geliyodu parmagima yani orda 2cm ilerde cok ilerde dgl. . Bi kaç kere kontrol ettm hala var ve azònce baktm yine var ..hastaneye gdcm ama bu zamana kdr belki gecer diye bekldm. . Çok korkuyorm sizde boyle bsy farkettiniz mi gercekten cok kotuyum ya kotu bsy se. . :KK43:

ayyyy hıc denemedım oyle seyler adet olacaksan olursun parmaklayonca nasıl anlıyon ya ??? ne yanı elıne kan falan mı gelıyo nedır gzumun grmedıgı yere bıseycıkler skamam ıcım bı ktu oldu ya mıkrop kapsan napcan ck tehlıkelı kurcalamayın bacım bzaarsınız bak

ya haklısınızda insan merak ediyor şöyleki eller güzelcene yınanıyor orta parmak yavaşca içeri sokuluyor eğer içerisi yumuşaksa gebelik ver zaten adet olmaya 2 gün kala bende içerde sertşleşme oluyor sertleşme olunca adet olunuyor çünki ilk seferde anlayamazsınız zaten ben 3 denememde anlamaya başlamıştım

ya haklısınızda insan merak ediyor şöyleki eller güzelcene yınanıyor orta parmak yavaşca içeri sokuluyor eğer içerisi yumuşaksa gebelik ver zaten adet olmaya 2 gün kala bende içerde sertşleşme oluyor sertleşme olunca adet olunuyor çünki ilk seferde anlayamazsınız zaten ben 3 denememde anlamaya başlamıştım

Canım zaten anlayacaksın enınde snunda ne gerek var bence tehlıkelı bı durum

bence temizliğe dikkat edilince bi sorun olmaz zaten eşlerimizle birleşme olduğunda cok afedersiniz sanki yıkayıp tamı geliyorlar yanımıza :olamaz::olamaz::olamaz: utandım şimdi

Hahahah utanacak bısı yok :) ama el baska orası baska snucta el herseye degıyr neyse snuc olrk herkesın hayatına kımse karısamaz :D

Arkadaşlar bunda kotu bşy yk nasil eşinizle birliktelik yaşysaniz,nasil doktor alttan muayene ediyosa buda oyle bişey. . Kalkipta elimi sokmuyorum benim farkettgm sey 3 cm ilerde yani parmak bile tam olarak girmiyor. . .ve ben bunu farkettgm icin baktm hep. . Cocugunuz olmadgnda illaki boyle seylere yöneliyosunuz hayatta yapmam demeyin yapmam denilen seyler yapılıyor. . Benim yazma amacım boyle deneyenler var belki sorun zannediyormdur die ogrenmeye çlştm. . Cuma gunu randevum var kotu bsy ckarsa erken teşhis icin sizlere de tavsiye etmş olurum.

Arkadaşlar bunda kotu bşy yk nasil eşinizle birliktelik yaşysaniz,nasil doktor alttan muayene ediyosa buda oyle bişey. . Kalkipta elimi sokmuyorum benim farkettgm sey 3 cm ilerde yani parmak bile tam olarak girmiyor. . .ve ben bunu farkettgm icin baktm hep. . Cocugunuz olmadgnda illaki boyle seylere yöneliyosunuz hayatta yapmam demeyin yapmam denilen seyler yapılıyor. . Benim yazma amacım boyle deneyenler var belki sorun zannediyormdur die ogrenmeye çlştm. . Cuma gunu randevum var kotu bsy ckarsa erken teşhis icin sizlere de tavsiye etmş olurum.

Tamam canım Allah şıfa versın ben ılk defa duydum ve tuhafıma gıttı ınsallah korktgn gıbı bısı degıldır

bu arada benımde ıkı yıldır olmyor

Back