bebiskom ναяℓığıη öуℓ Kayıtlı Üye 17 Nisan 2009 2.495 4 158 İstanbul 10 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bebiskom #21 cnm benim ben o programı biliyorum evet ise yariyor ama shift-delete ile silerse geri getiremiyor bi bakıma dosya bozuluyo
cnm benim ben o programı biliyorum evet ise yariyor ama shift-delete ile silerse geri getiremiyor bi bakıma dosya bozuluyo
1 1numara Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2009 956 1 96 İçel Mersin 10 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bebiskom #22 bebiskom .!.: cnm benim ben o programı biliyorum evet ise yariyor ama shift-delete ile silerse geri getiremiyor bi bakıma dosya bozuluyo Genişletmek için tıkla... bilsayarı iyi bilen birine sormak lazım o zaman kuşum.eşime soramam biz geçen hafta atlattık o krizi .ama sana yardımcı olmayı çok isterdim.
bebiskom .!.: cnm benim ben o programı biliyorum evet ise yariyor ama shift-delete ile silerse geri getiremiyor bi bakıma dosya bozuluyo Genişletmek için tıkla... bilsayarı iyi bilen birine sormak lazım o zaman kuşum.eşime soramam biz geçen hafta atlattık o krizi .ama sana yardımcı olmayı çok isterdim.
1 1numara Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2009 956 1 96 İçel Mersin 10 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bebiskom #23 power spy 2009 buda bundan sonrakileri görmeni sağlar canım.
bebiskom ναяℓığıη öуℓ Kayıtlı Üye 17 Nisan 2009 2.495 4 158 İstanbul 10 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bebiskom #24 cok tesekkur ederim marbley
superisi_22 Guru Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 43 6 296 37 İstanbul 10 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bebiskom #25 öncelikle telaşa kapılmamanı isterim canım. bu işi keylogger tarzı bir programla açıklığa kavuşturabilirz. Öncelikle şüphe ettiğin şeyi belirlemen lazım yani msn'den mi bir baskalarıyla konusuyor, Yoksa chat yani sohbet sitelerindenmi konusuyor. Bu konuda yardımcı olabilirim sana şekerim ya ama dediğim gibi sakın telaş etme belki birşey yoktur.
öncelikle telaşa kapılmamanı isterim canım. bu işi keylogger tarzı bir programla açıklığa kavuşturabilirz. Öncelikle şüphe ettiğin şeyi belirlemen lazım yani msn'den mi bir baskalarıyla konusuyor, Yoksa chat yani sohbet sitelerindenmi konusuyor. Bu konuda yardımcı olabilirim sana şekerim ya ama dediğim gibi sakın telaş etme belki birşey yoktur.
arzuco Biri Beni Durdursun Canım Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2008 2.307 15 358 İstanbul 11 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bebiskom #26 canım key logger diye programmış incelersin
C cilhan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Aralık 2007 210 0 296 Ankara 11 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bebiskom #27 bugüne kadar girilen bütün siteleri bulman kolay canım. ancak kimle ne sohbet ettiğini nasıl bulacağını bilmiyorum. sadece ayrıntılı geçmişten ulaşabilirsin.geçmişe yönelik,ve zaman ayrıntılarıyla.
bugüne kadar girilen bütün siteleri bulman kolay canım. ancak kimle ne sohbet ettiğini nasıl bulacağını bilmiyorum. sadece ayrıntılı geçmişten ulaşabilirsin.geçmişe yönelik,ve zaman ayrıntılarıyla.